RecruIT Tampere - rekrytointitilaisuuksia ICT-alan osaajille ja yrityksille

ICT-alan yrityksiä ja osaajia yhteen saattava RecruIT Tampere järjestetään tänä vuonna jo yhdettätoista kertaa. Tapahtuma uudistuu kaksipäiväiseksi kokonaisuudeksi. Yritysovet aukeavat osaajien kohtaamiseen torstaina 12.4.2018 klo 9.00-18.00 välisenä aikana järjestettävässä rekrytointipäivässä. Ennen varsinaista rekrytointipäivää vietämme etkoja teemapäivän merkeissä. 

Rekrytointipäivän tilaisuudet järjestetään avointen ovien -mallin mukaisesti yritysten omissa toimitiloissa. Tilaisuuksissa voit ohjelmakuvauksesta riippuen osallistua pikaiseen työhaastatteluun, tutustua toimitiloihin ja työyhteisöön seka saada lisätietoa avoimista työtehtävistä ja uramahdollisuuksista. Omia toimitiloja hyödyntäen työnantajat saavat mahdollisuuden nopeampaan työllistämiseen ja työsuhteen solmimiseen, sillä RecruIT Tampereen rekrytointitilaisuudet liikuttavat aktiivisia, motivoituneita ja aidosti kohdeyrityksistä kiinnostuneita osaajia.

Valitse, liiku, vieraile ja verkostoidu!

Klikkaa itsesi oheiselle kartalle ja löydät kaikki rekrytointipäivän tilaisuudet aikatauluineen sekä kuvauksineen. Rekrytointipäivän tilaisuudet sijaitsevat eri osoitteissa ja niiden kestot vaihtelevat. Mukaan on ilmoittautunut 29 eri toimijaa ja työpaikkoja rekrytointipäivässä on tarjolla yli 270.

Ensin etkoille!

Ennen RecruIT Tampere -rekrytointipäivää vietetään osaajaetkoja teemapäivän merkeissä keskiviikkona 11.4.2018. Korkeakoulutetuille osaajille suunnatuilla luennoilla käydään läpi Pirkanmaan, Suomen ja Euroopan laajuista työmarkkinaa, oman osaamisen myynnin ja kehittämisen välineitä sekä osaajien ja yritysten kohtaantotekijöitä.

Etkopäivänä järjestämme myös ICT-, teknologiateollisuuden ja rakennusteollisuuden yrityksille suunnatun RekrytointiKlubin.

Tutustustu ja ilmoittaudu teemapäivään osaajaetkoille

ICT-, teknologiateollisuuden- ja rakennusteollisuuden yrityksille suunnattu RekrytointiKlubi

Rekrytointipäivästä löydät julkaisuja merkinnällä #RecruITre.

Facebook 

Twitter 

Instagram

Rekrytointipäivän toteutumisesta vastaa Pirkanmaan TE-toimisto yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen Piiru-hankkeen, Euroopan globalisaatiorahaston ja EURESin kanssa. Tapahtuman osarahoittajana on Euroopan sosiaalirahasto.

Oma
asiointi