Yrittäjäkoulutukset, Uusimaa

Mielessä yrittäjyys? Oletko kiinnostunut yritystoiminnasta? Onko sinulla jo olemassa liiketoimintaidea? Oletko jo aloittanut oman yritystoiminnan?

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa yrittäjäkoulutuksia eri kohderyhmille erilaisiin tarpeisiin. Yrittäjäkoulutuksia järjestetään eri kestoisina ja erilaisilla toteutustavoilla. Yrittäjäkoulutukset ovat työvoimakoulutusta, ja ne ovat osallistujille maksuttomia.

Avoin yrittäjäkoulutus

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti yritystoiminnasta kiinnostuneille ja yritystoiminnan starttirahalla aloittaneille. Opetus toteutetaan iltalähiopetuksena (kahdeksan arki-iltaa) ja verkko-opiskeluna. Koulutuksen tavoitteena on jakaa tietoa yrittäjyydestä realistisesti ja ajankohtaisesti siten, että osallistuja kykenee koulutuksen perusteella tekemään ratkaisuja oman yrittäjyytensä suhteen. Jo yrittäjänä toimiville osallistujille tehdään nykytilanteen ja kehittämistarpeiden analysointi.

Työllisty yrittämällä (ns. yrittäjäkoulutustarjotin)

Koulutus on kohdennettu liikeidean omaaville, joilla on hyvää osaamista suunnitellun yrityksen toimialalta ja todellista halua toimia yrittäjänä. Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille osaamista toteutettavissa olevan liiketoimintasuunnitelman luomiseen ja kannattavaan liiketoimintaan sekä realistinen käsitys yrittäjänä toimimisesta.

Nuorten yrittäjyyspaja alle 30-vuotiaille

Yrittäjyyspaja on alle 30-vuotiaille suunnattu koulutus, jonka tarkoituksena on antaa vahva pohja yrittäjäksi ryhtymiselle. Koulutuksen tavoitteena on, että yrittäjyyspajan suorittaneilla on valmis liiketoimintasuunnitelma.

Koulutukseen hakeutuminen

Kiinnostuitko? Koulutusvahtipalvelu auttaa sinua seuraamaan hakuun tulevaa yrittäjäkoulutustarjontaa. Voit tilata itsellesi Koulutusvahdin www.te-palvelut.fi -sivustolla (Etusivu > Työnhakijalle > Ammatinvalinta ja koulutus > Ammatillinen työvoimakoulutus).

Koulutukseen hakeudutaan joko täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi > Haussa oleva työvoimakoulutus (hakusanana koulutuksen numero) tai jättämällä paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > koulutushakemus.

Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista taloudellisista etuuksista saat valtakunnallisesta työlinjan koulutusneuvonnasta ma–pe klo 9–16.15 numerosta 0295 020 702, sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi tai sosiaalisesta mediasta www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Oma
asiointi
Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)