Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittymisen tukemiseksi on Suomessa lukuisia erilaisia tukimuotoja. Suurin osa niistä on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta esimerkiksi koulutuspalveluita voivat hyödyntää myös suuremmat yritykset.

Helpoin tapa pk-yritykselle lähteä liikkeelle ja ottaa selvää tukimahdollisuuksista on täyttää maksuton kehittämiskartoitus. Kehittämiskartoitus antaa yleiskuvan yrityksesi tärkeimmistä kehittämiskohteista.

  • Täytä verkossa kehittämiskartoituslomake ja lähetä se Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden kehittämistiimille. Voit myös tulostaa lomakkeen itsellesi. Lomake löytyy osoitteesta: https://oma.yrityssuomi.fi/yrityksen-kehittamiskartoitus
  • Asiantuntija ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, ja lomakkeelle täyttämiesi tietojen avulla käydään yhdessä läpi yrityksesi liiketoiminnan osa-alueet ja pyritään löytämään yrityksellesi sopiva palvelu eri vaihtoehdoista.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijaan saat yhteyden myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kehittamiskartoitukset.uusimaa@ely-keskus.fi.

Lisätietoja kehittämispalveluista saa sivulta: www.yritystenkehittamispalvelut.fi