Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittymisen tukemiseksi on Suomessa lukuisia erilaisia tukimuotoja. Suurin osa niistä on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, mutta esimerkiksi koulutuspalveluita voivat hyödyntää myös suuremmat yritykset.

 

Yritysten kehittämispalvelut (esite, pdf)

Utvecklingstjänster för företag (broschyr, pdf)

Business development services (brochure, pdf)

 

Helpoin tapa pk-yritykselle lähteä liikkeelle ja ottaa selvää tukimahdollisuuksista on täyttää maksuton kehittämiskartoitus. Kehittämiskartoitus antaa yleiskuvan yrityksesi tärkeimmistä kehittämiskohteista.

  • Täytä verkossa kehittämiskartoituslomake ja lähetä se Uudenmaan TE-toimiston yrityspalveluiden kehittämistiimille. Voit myös tulostaa lomakkeen itsellesi. Lomake löytyy osoitteesta: https://oma.yrityssuomi.fi/kehittamiskartoitus/aloitus
  • Asiantuntija ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä, ja lomakkeelle täyttämiesi tietojen avulla käydään yhdessä läpi yrityksesi liiketoiminnan osa-alueet ja pyritään löytämään yrityksellesi sopiva palvelu eri vaihtoehdoista.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston asiantuntijaan saat yhteyden myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kehittamiskartoitukset.uusimaa@ely-keskus.fi.

Lisätietoja kehittämispalveluista saa sivulta: www.yritystenkehittamispalvelut.fi