Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Ammatinvalinta- ja uraohjauksesta tukea työuran kaikissa vaiheissa

Koetko huolta tai epävarmuutta työttömäksi jäämisen, työttömyyden uhan, lomautuksen, tai yritystoiminnan äkillisen lakkaamisen vuoksi? Tai onko sinulla muuten tarvetta pohtia esimerkiksi koulutus- tai uravaihtoehtojasi?

TE-palvelujen psykologit ovat urasuunnittelun ja työelämän muutostilanteiden ammattilaisia. Psykologi voi auttaa sinua pohtimaan keinoja, miten voit helpottaa tilannettasi, löytää voimavaroja ja ratkaista ongelmiasi. Ammatinvalinta- ja uraohjauksesta saat tukea työurasi kaikissa vaiheissa, kun haet töitä, mietit ammatinvalintaa, suunnittelet osaamisesi kehittämistä tai harkitset uramuutoksia. Oman tilanteen ja toiveiden kuvaaminen toiselle henkilölle voi auttaa antamaan paremman käsityksen omista tavoitteista ja keinoista niihin pääsemiseksi.

Jos haluat keskustella tilanteestasi, voit jättää yhteydenottopyynnön ammatinvalintapsykologille kotisivujemme kautta. Psykologi on sinuun yhteydessä ja sopii kanssasi tarkemmasta ohjauskeskustelun ajasta. Ammatinvalintapsykologin palvelut ovat maksuttomia.

Lisätietoja ammatinvalinnasta ja uraohjauksesta sekä yhteydenottolomakkeen ammatinvalintapsykologille löydät osoitteesta löydät täältä Ammatinvalinta- ja uraohjaus -sivulta.