null Avoimet ovet -rekrytempaus ympäri Uuttamaata keskiviikkona 28.9.

Uudenmaan TE-toimiston Teemasta toimeen -toimialaviikolla 26.–29.9. kohtaavat mara- ja kaupan alan työnantajat, oppilaitosten edustajat ja työnhakijat.

Ravintoloissa, hotelleissa ja kaupan alalla on runsaasti avoimia työtehtäviä. Monet toimijat eivät edellytä pitkää alan työkokemusta ja töihin voi päästä, jos vain on innostunut oppimaan uutta.

Yli 40 yritystä ja oppilaitoista toivottaa työnhakijat tervetulleeksi

Järjestämme pitkän tauon jälkeen rekrytointitapahtuman kasvotusten uudella konseptilla. Keskiviikkona 28.9. järjestettävän avoimet ovet -rekrytointitapahtuman aikana työnhakijat pääsevät vierailemaan mielenkiintoisten työnantajien ja oppilaitosten tiloissa. Päivän aikana työnhakijat pääsevät konkreettisesti työtehtävien äärelle tai saavat tietoa alan koulutuksista.

Työnhakijat valitsevat ennakkoilmoittautumisessa kiinnostavat kohteet ja ilmoittautuvat tutustumiskäynnille. Vierailuilla he pääsevät tutustumaan työtehtäviin, esihenkilöihin ja työtiloihin. Myös mahdollinen työmatkakin tulee tutuksi.  

Ovensa avaa yli 40 alan toimijaa. Mukana rekrytempauksessa on joukko pääkaupunkiseudun ravintoloita, hotelleja, kaupan alan toimijoita ja oppilaitoksia. Rekrytempauksen aikana tarjoillaan laaja kattaus alan työtehtäviä ja alan koulutuksia.

Teemasta toimeen -toimialaviikko

Uudenmaan TE-toimiston Teemasta toimeen -toimialaviikot käynnistyivät syksyllä 2021. Tiettyyn toimialaan keskittyvän viikon ensisijainen tavoite on edistää työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamista. Viikon aikana työnhakijat saavat tietoa tietyn alan työtehtävistä ja työnantajat puolestaan saavat ajankohtaista tietoa TE-toimiston palveluista yrittäjille.

 

Lisätietoja tapahtumasta:
www.teemastatoimeen.fi/

Aliisa Hautala, johtava asiantuntija, palvelut ja horeca  
aliisa.hautala@te-toimisto.fi +358 295 040 317  

Laura Oinasmaa, johtava asiantuntija, myynti ja kaupan ala 
laura.oinasmaa@te-toimisto.fi +358295041411 

Päivitetty: 18.08.2023