null Digiassari-verkkovalmennus starttaa elokuussa - hae mukaan!

Kenelle valmennus sopii?

Digiassari-valmennus on ilmainen digimarkkinoinnin verkkovalmennus, johon voivat osallistua yli 25-vuotiaat lappilaiset, korkeakoulututetut, vähintään alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet työnhakijat. Valmennus on monialainen ja soveltuva täydennyskoulutus minkä tahansa korkeakoulututkinnon suorittaneelle. Valmennuksen toteutuksesta vastaa Lapin ammattikorkeakoulu.

Mitä valmennuksessa tehdään?

Valmennus koostuu kahdesta osasta: verkossa järjestettävästä koulutusjaksosta sekä työskentelyjaksosta valitussa yrityksessä. Koulutusjaksolla opiskellaan digitaalisen markkinoinnin osa-alueita (muun muassa sosiaalinen media ja sisällöntuotanto eri digitaalisiin kanaviin), opitaan ymmärtämään digitaalista liiketoimintaa ja asiakaskokemusta sekä kehitetään osallistujien työnhakutaitoja valmentajien johdolla. Työskentelyjaksolla digiassari toteuttaa digimarkkinointiin liittyvän kehittämistehtävän itse hankkimalleen yritykselle tai organisaatiolle. Kehittämistehtävän toteutukseen saa ohjausta ja tukea henkilökohtaiselta valmentajalta, ja työskentely voi tapahtua myös etänä, jos työnantajan kanssa niin sovitaan.

Miten pääsen mukaan?

Hakuprosessi: Lapin ammattikorkeakoulu koordinoi Digiassari-valmennuksen hakuprosessia ja tarkistaa osallistujien kelpoisuudet yhteistyössä TE-palveluiden kanssa. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä ei luovuteta muille kuin hakuprosessissa mukana olevalle hankehenkilöstölle ja TE-toimiston edustajalle. Lisää tietoa kerättävien tietojen säilyttämisestä ja käsittelystä tietosuojaselosteessa (aukeaa uuteen välilehteen).

Valmennuksen kesto on noin 5kk, joten se soveltuu lyhytkestoisiin opintoihin (alle 6kk) työttömyysetuudella. Lue lisää vuonna 2019 voimaantulleesta laista ja lyhytkestoisesta opiskelusta työttömyysetuudella.

Ilmoittautumisohjeet: Ilmoittautuminen 23.8.2020 asti sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumislomakkeen ensimmäisessä osassa annat henkilötiedot, joiden perusteella TE-palvelut tarkistaa osallistumiskelpoisuuden (ikä, kotipaikka, työttömyystilanne). HUOM! Sinun ei tarvitse olla TE-palveluihin yhteydessä vielä tässä vaiheessa. Tarvittaessa hakijoilta pyydetään lisätietoja. Ilmoittautumislomakkeen toisessa kohdassa esittelet itsesi ja toiveesi koulutuksen suhteen.

Ilmoittaudu tästä (Google Forms)

Lisätietoa Digiassari-valmennuksesta (lapinamk.fi)