null Espoon TammiRekryn avulla töihin

Uudenmaan TE-toimiston Espoon toimipaikka järjestää tiistaina 24.1. kello 13–15 maksuttoman rekrytointitilaisuuden omissa tiloissaan (Upseerinkatu 3 B, 02600 Espoo). Mukana on lukuisia työnantajia, joista osalla on tarjolla avoimia työpaikkoja jopa 30–40 kappaletta.

"Olemme todella tarkkoja siitä, että meidän rekrytilaisuuksiimme saavat osallistua vain ne työnantajat, joilla on oikeasti tarjota avoinna olevia työpaikkoja. Siksi tulokset aiemmista tilaisuuksistamme ovat olleet niin hyviä. Ihmiset ovat löytäneet messuilta todellisia työpaikkoja ja työllistyneet niihin", Uudenmaan TE-toimiston asiantuntija Mari Myllymäki sanoo.

TammiRekryyn ovat tervetulleita espoolaisten lisäksi aivan kaikki muutkin halukkaat. Mukaan kannattaa ottaa oma CV tulostettuna ja porrastaa hieman omaa tuloaikaa, sillä pahin ruuhkahuippu sijoittuu heti tilaisuuden alkuun.

"Suosittelen TammiRekryyn osallistumista lämpimästi, sillä siellä on helppo solmia kontakteja työnantajiin ja avata keskustelu heidän kanssaan. Messuilla on mukana nimenomaan yritysten rekrytoinnista vastaavia henkilöitä, jotka muutenkin tekisivät valinnan työntekijän palkkaamisesta."

Myös työnantajat ovat erityisen tyytyväisiä, kun rekrytapahtumissa saa heti suoran kontaktin työnhakijaan. Lisäksi heillä saattaa avautua kuukauden, parin päästä lisää avoimia työpaikkoja, jolloin työnhakijan yhteystiedot ovat jo heillä käytettävissä.

"Pelkän työhakemuksen lähettämisellä on vaikeampi erottua lukuisten muiden lähetettyjen työhakemusten joukosta. On ihan eri asia päästä kasvokkain puhelemaan mahdollisen työnantajan kanssa", Mari Myllymäki toteaa.

Tällä kertaa messuilla on mukana sekä suoraan työllistäviä työnantajia että vuokratyöfirmoja. Suurimmat mukana olevat työnantajat ovat Espoon kaupunki ja Kirkkonummen kunta.

TammiRekry on Uudenmaan TE-toimiston Espoon toimipaikan vuoden ensimmäinen monta työnantajaa käsittävä rekrytointitapahtuma. Samankaltaisten rekrytointitilaisuuksien järjestämiselle on Espoossa jo monivuotiset perinteet. Vuoden aikana TammiRekryn tapaisia rekrytointitilaisuuksia järjestetään Espoossa nelisen kappaletta. Seuraava tapahtuma on tulossa maaliskuussa.

Katso lista TammiRekryyn osallistuvista työnantajista täällä.

Katso myös muut tulevat rekrytointitilaisuutemme Uudenmaan TE-toimiston verkkosivujen tapahtumakalenterista.