null Eväitä työnhakuun ja uran vaihtoon yli 45-vuotiaille työnhakijoille - UusioUra Helsingin Kaapelitehtaalla 4.2.2020

UusioUra -rekrytointi- ja uravalmennustapahtuma järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 4.2.2020 klo 11-18. Uudenmaan TE-toimisto on mukana tapahtumassa, joten löydät paikan päältä myös meidän asiantuntijamme.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki työttömät ja työssäkäyvät, jotka hakevat uutta työ- tai opiskelupaikkaa tai ovat kiinnostuneita yrittämisestä. Tilaisuus on maksuton, mutta sinne kannattaa ilmoittautua hyvissä ajoin, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Tapahtumassa on näytteilleasettajina yritysten ja oppilaitosten lisäksi paljon työllistämistä edistäviä organisaatioita ja yhteisöjä. Tarjolla on erittäin hyvä ja kattava kuva siitä, mitä tänä päivänä työllistymisen eteen on tarjolla, eli työpaikkoja, koulutusta ja neuvontaa työnhakuun.

Tapahtumassa on ohjelmaa lähes koko päivän ajan. Tapahtuman avaa työministeri Tuula Haatainen ja pääpuhujaksi tulee Pekka Hyysalo aiheenaan Toinen mahdollisuus. Lisäksi ohjelmassa on paljon työllistämisen edistämiseen liittyviä puheenvuoroja muun muassa työelämän muutoksesta, oman osaamisen markkinoinnista ja elinikäisestä oppimisesta. Ständeillä on tarjolla esimerkiksi cv:n teon opastusta, workshoppeja ja tietoiskuja.

Pääset ilmoittautumaan tapahtumaan ja löydät lisätietoja osoitteesta www.uusioura.fi.

Tavataan Kaapelitehtaalla!