null Finland-Norway-Sweden Day -rekrytointitapahtuma verkossa 11.3.2020 - ilmoittautuminen työnantajille ja työnhakijoille auki

Finland-Norway-Sweden Day on verkossa järjestettävä rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen suomalaiset, norjalaiset ja ruotsalaiset työnantajat sekä eri EU-/ETA-maista rekisteröityneet työnhakijat kohtaavat. Tapahtuman kielenä on englanti ja tapahtumaan voivat osallistua myös työnhakijat ympäri Suomea. Tapahtuma järjestetään 11.3.2020 klo 11-17.

Messuilla on tarjolla työmahdollisuuksia niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin. Tapahtumaan osallistuminen on maksutonta. Messu on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti.

Ilmoittautuminen: Työnhakijat ja yritykset pääsevät osallistumaan tapahtumaan rekisteröitymällä verkkoalustalle.

Työnhakijalle tarjolla työpaikkoja, yritysesittelyjä sekä mahdollisuus työhaastatteluihin ja chattiin

Tapahtumaan voi osallistua tietokoneella tai mobiililaitteella. Rekisteröidyttyään tapahtumaan työnhakija voi luoda oman profiilin, tutustua työnantajiin ja työpaikkoihin sekä hakea kiinnostavia työpaikkoja. Tapahtumaan osallistuvien työnantajien lukumäärä nousee ajankohdan lähestyessä.

Tapahtumapäivänä työnhakija voi seurata yritysesittelyjä ja osallistua yleiseen chattiin tai viestiä työnantajien kanssa kahdenkeskisessä chatissa. Mahdollisiin online-haastatteluihin kannattaa valmistautua etukäteen ja reagoida välittömästi työnantajien lähettämiin haastattelukutsuihin.

Työnantajalle tarjolla työnhakijoita ja näkyvyyttä Euroopan laajuisesti

Osallistuminen tapahtumaan on maksutonta myös yrityksille. Mitä varhaisemmassa vaiheessa tapahtumaan rekisteröityy, sitä suuremman hyödyn siitä todennäköisesti saa.

Yritykset saavat oman virtuaalisen messuosaston, jonne voi ladata yritysesittelyn ja halutessaan yrityksen mainosvideon. Yrityksen esittely on mahdollista saada mukaan myös messupäivän ohjelmaan. Sivustolla esitellään myös rekrytointitarpeet ja avoimet työpaikat.

Tapahtumassa yritykset tavoittavat niin kokeneita ammattilaisia kuin vastavalmistuneita ja motivoituneita alanvaihtajia. Yrityksen etukäteen ilmoittamat yhdyshenkilöt voivat chattailla työnhakijoiden kanssa tapahtumapäivänä. Yrityksellä on mahdollisuus myös haastatella hakijoita verkossa tapahtumapäivänä.

Lisätietoja yritykset saavat sähköpostitse osoitteesta eures.uusimaa(at)te-toimisto.fi.

 

Tervetuloa mukaan!