Ajankohtaiset

<< Takaisin

Uutisia

null Finland Works tulee taas 15.3.2023

Etsitkö osaavaa työvoimaa? Tervetuloa mukaan Finland Works -online rekrytointitapahtumaan!

Finland Works -rekrytointitapahtumassa tavoitat eri alojen osaajat Suomesta ja ulkomailta. Tapahtuma tarjoaa loistavan mahdollisuuden markkinoida avoimia työpaikkoja Euroopan laajuisesti. Käytössäsi on monipuolinen tapahtuma-alusta, joka mahdollistaa onnistuneet kohtaamiset työnhakijoiden kanssa.

OSALLISTUMINEN ON HELPPOA

  • Rekisteröidy tapahtumaan
  • Avaa työpaikkailmoitus alustalle
  • Olet valmis aloittamaan tehokkaan rekrytoinnin!

Tapahtumapäivänä striimaamme runsaasti live-ohjelmaa ja välitämme tietoa Suomesta. Myös yrityksesi voi halutessaan toimittaa markkinointivideon julkaistavaksi päivän ohjelman yhteyteen.

Tapahtuma on maksuton, englanninkielinen ja sen järjestää EURES-työnvälitysverkosto. Tervetuloa mukaan!

Finland Works online-tapahtumien suosio kasvaa jatkuvasti

Helmikuussa 2022 järjestetyssä tapahtumassa oli avoinna yli 400 työtehtävää Suomesta ja rekisteröityneitä työnhakijoita oli mukana yli 2000 Euroopasta ja Euroopan ulkopuolelta. Tapahtumapäivään mennessä työnhakijat olivat lähettäneet lähes 1700 työhakemusta tapahtumassa avoinna oleviin tehtäviin. Yli 27 000 yksittäistä henkilöä kävi tapahtuma-alustalla päivän aikana.

Annamme mielellämme lisätietoja tapahtumasta: eojd@te-toimisto.fi

Voit kääntyä myös Kainuun TE-toimiston EURES-asiantuntija Teemu Ahtosen (teemu.ahtonen@te-toimisto.fi) puoleen, jos kaipaat apua esimerkiksi rekisteröitymisen kanssa.

 

Päivitetty: 06.07.2023