Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Hae jo nyt tammikuun valmennuksiin!

Valmennuksilla saat lisää varmuutta työnhakuun ja uravalintaan!

Hae jo nyt ja varmista paikkasi tammikuun valmennuksiin.

Työnhakuvalmennukset auttavat sinua päivittämään työnhakutaitosi. Valmennuksessa käydään läpi työnhaun eri osa-alueita, työmarkkinoiden tilannetta ja työnantajien odotuksia. Lisäksi tarjolla on intensiivinen, palvelualoille suunnattu työnhakuvalmennus.

Uravalmennuksessa puolestaan selkiytät ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojasi.

Oulu

Työnhakuvalmennus: Apua työnhakuun, 5 pv, 18.–26.1.2021Uravalmennus, 10 pv, 18.–29.1.2021Työnhakuvalmennus palvelualoille: Takaisin töihin - Millä keinoin ja mihin tehtäviin?, 25.1.–3.2.2021

Verkkovalmennnus

Uravalmennusta saat myös verkossa.Uravalmennus verkossa -palvelu on suunnattu työnhakijoille, joiden paikkakunnalla ei järjestetä tai jotka eivät muusta syystä voi osallistua ryhmämuotoiseen uravalmennukseen. Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen eli voit aloittaa valmennuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Uravalmennus verkossa

Pohjois-Pohjanmaa

Työhönvalmennusta tarjotaan kotipaikkakunnallasi. Valmentaja matkustaa tarpeen mukaan ympäri Pohjois-Pohjanmaata. Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen eli voit aloittaa valmennuksen, kun se sinulle parhaiten sopii.

Henkilökohtainen työnhaun valmentaja (työnhakuvalmennus)

Lisätietoja:

TE-toimiston tapahtumakalenteriTyöllistämistä edistävät palvelut ja kulukorvausKulukorvaus (kela.fi)Tukea työnhakuun (tyj.fi)


Oma
asiointi