null Majoitus- ja ravitsemisala nousuun - tule löytämään parhaat tekijät yrityksesi tarpeisiin!

Uudenmaan TE-toimisto järjestää virtuaaliset ja interaktiiviset majoitus- ja ravitsemisalan messut, joissa on mahdollisuus tavata sekä alan konkareita että mara-alalle siirtymisestä kiinnostuneita työnhakijoita. Messuille on luvassa muun muassa rekrytointitapahtuma, paneelikeskustelu, uratarinoita, työnhakusparrausta sekä tietoiskuja TE-toimiston palveluista yrityksille ja työnhakijoille.

Messuosasto omassa kännykässä

Messujen rekrytointitapahtuma on keskiviikkona 27.10.2021 klo 13–16. Tapahtumaa varten räätälöidyllä virtuaalialustalla voit keskustella työnhakijoiden kanssa sekä esitellä heille yrityksesi toimintaa ja työtehtäviä. Samalla alustalla voi pitää kahdenkeskisiä työhaastatteluja, laittaa messuosastolle esittelyvideoita sekä muuta lisätietoa. Paikalla on myös oppilaitosten edustajia, joiden kanssa voit keskustella alan kouluttautumisvaihtoehdoista.

Mara-alalle näkyvyyttä tapahtumaviikolla

Majoitus- ja ravitsemisalan messut ovat osa Uudenmaan TE-toimiston järjestämää tapahtumaviikkoa, jonka tarkoitus on nostaa mara-alaa esiin monesta eri näkökulmasta. Viikolla 43 on mara-alan messujen lisäksi tarjolla muun muassa viihteellisiä osioita sekä kansainvälisen rekrytoinnin tilaisuus. Kohdennetulla markkinoinnilla varmistetaan, että yritykset ja tekijät löytävät toisensa mara-viikon aikana.

Tule mukaan, tapahtuma on kaikille ilmainen!

Ilmoita osallistumisesi alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 26.9.2021. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu näytteilleasettajaksi mahdollisimman pian. Tapahtuma on ilmainen sekä näytteilleasettajille että osallistujille. Majoitus- ja ravitsemisalan messujen rekrytapahtuma on avoinna 27.10. klo 13:00-16:00. Itse messut avataan noin klo 10.

Messuosastolle tuleva materiaali (esim. valmiit esittelytekstit, valokuvat, videot, logot) toimitetaan Uudenmaan TE-toimiston yhteyshenkilölle viimeistään 3.10.2021.

Lisätietoa

Kysymyksiin ja tietopyyntöihin vastaa mielellään rekrytointitapahtumasta vastaava:
Aliisa Hautala, aliisa.hautala@te-toimisto.fi