Ajankohtaiset

<< Takaisin

null IMAGO-valmennuksissa opitaan, mikä tekee yrityksestä halutun työpaikan

IMAGO on pk-yrityksille maksuton valmennuspalvelu, jossa opitaan työnantajamielikuvan rakentamisen perusasiat. Kysymys on yksinkertaisesti siitä, miten houkutella ne kaikkein parhaimmat osaajat ja pitää heistä kiinni. On osattava erottautua työmarkkinoilla, kyettävä rekrytoimaan monimuotoisesta joukosta työnhakijoita ne osuvimmat ihmiset ja perehdytettävä heidät niin, että he voivat ottaa paikkansa työyhteisössä. On rakennettava monimuotoista yrityskulttuuria, jossa jokainen voi käyttää täysipainoisesti osaamistaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi.

IMAGO tarjoaa valmennuksia myös yritysrajapinnoilla työskenteleville TE-toimistojen ja ELY-keskusten asiantuntijoille. Myös asiantuntijoiden valmennuksissa vahvistetaan ymmärrystä työnantajabrändin, monimuotoisen rekrytointiosaamisen, yrityskulttuurin ja työnantajamielikuvan kehittämisen merkityksestä liiketoiminnalle.

Valmennukset toteutetaan yhteistyössä TE-toimiston, ELY-keskuksen ja Aava & Bangin kanssa. Valmentajina toimivat Aava & Bangin viestinnän, markkinoinnin ja HR:n asiantuntijat. 

Ilmoittautuminen IMAGO-valmennuksiin on jo käynnissä ja ryhmät täyttyvät tasaisesti. Yrityksille suunnattujen valmennusten aikataulut ja ilmoittautuminen löytyvät IMAGOn kotisivuilta.

Lisätietoja: imago@te-toimisto.fi

Päivitetty: 09.03.2023