Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Itä-Suomen maakuntajaon muutokset vaikuttavat ELY-keskusten sekä TE-toimistojen toimintaan. Joroisten ja Heinäveden asiakkuuksien ja palvelujen siirto hoidetaan sujuvasti

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti Heinäveden kunta siirtyy Pohjois-Karjalan maakuntaan ja Joroisten kunta Pohjois-Savon maakuntaan 1.1.2021 alkaen.

ELY-keskusten ja TE-toimistojen toimialueet perustuvat maakuntiin, joten niiden toimialueet muuttuvat valtioneuvoston päätöksen mukaisesti.  

Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan ELY-keskukset sekä alueiden TE-toimistot ovat ryhtyneet muutoksista johtuviin tarpeellisiin ennakoiviin toimenpiteisiin.

Asiakkuuksien ja palvelujen siirto pyritään hoitamaan mahdollisimman sujuvasti. Siirtyvissä kunnissa asuvien henkilöasiakkaiden ja niihin sijoittuneiden muiden asiakkuuksien sekä vireillä olevien hallintoasioiden siirtymisestä toiseen ELY-keskukseen ja TE-toimistoon ilmoitetaan asiakkaille kirjallisesti.  
 
Keskeneräisten asioiden ja asiakkuuksien siirtäminen ja asioiden hoito uuden maakuntajaon mukaisesti voi alkaa varsinaisesti vasta 1.1.2021. Tuolloin vireillä olevat hallinto- ja muut asiat sekä asiakkuudet siirtyvät, jos toimivalta niissä määräytyy lain mukaan asiakkaan koti- tai sijoittumiskunnan perusteella.

Lisätietoja:

Ylijohtaja Pekka Häkkinen, Etelä-Savon ELY-keskus, puh. 0295 024 153, pekka.j.hakkinen(at)ely-keskus.fi
Palvelujohtaja Kari Joutsalainen, Etelä-Savon TE-toimisto, puh. 0295 044 054, kari.joutsalainen(at)te-toimisto.fi

Ylijohtaja Pasi Patrikainen, Pohjois-Savon ELY-keskus, puh. 0295 026 699, pasi.patrikainen(at)ely-keskus.fi
TE-toimiston johtaja Juha Heikkinen, Pohjois-Savon TE-toimisto, puh. 0295 043 755, juha.heikkinen(at)te-toimisto.fi

Ylijohtaja Ari Niiranen, Pohjois-Karjalan ELY-keskus, puh. 0295 026 060, ari.niiranen(at)ely-keskus.fi
Palvelujohtaja Henri Kokko, Pohjois-Karjalan TE-toimisto, puh. 0295 043 016, henri.kokko(at)te-toimisto.fi


Oma
asiointi