null Jobs in Finland -työpaikkasivusto avuksi kansainvälisten osaajien rekrytointiin

Kansainvälisille osaajille suunnatut avoimet työpaikat löytyvät nyt valtakunnalliselta Jobs in Finland ‑sivustolta osoitteesta https://jobs.workinfinland.fi.  Kyseessä on ensimmäinen sivusto, jolla esitellään kootusti Suomessa avoimena olevia työpaikkoja, joihin ei tarvita suomen kieltä. Sivusto on myös konkreettinen työkalu tukemaan suomalaisia yrityksiä kansainvälisten osaajien rekrytoinnissa. Palvelun tarjoavat yhteistyössä Business Finland, TE-toimistot, Eures-palvelut ja kaupunkien yrityspalveluorganisaatiot.

Yritykset käyvät maailmanlaajuista kilpailua osaajista. Jobs in Finland -sivuston avulla tuetaan suomalaisia työnantajia saamaan kansainvälistä näkyvyyttä työpaikoille, joihin ei löydy osaajia Suomesta. Samalla myös Suomesta kiinnostuneiden ja Suomessa asuvien kansainvälisten osaajien on helpompi löytää heille sopivia ja avoimia työpaikkoja yhdeltä sivustolta. Jobs in Finland -sivustoa hyödynnetään myös esimerkiksi kansainvälisillä rekrytointimessuilla.

Uudenmaan TE-toimisto markkinoi kansainvälisille osaajille sopivia työmahdollisuuksia esimerkiksi Hollannin Emigration Expossa 8.-9.2.2020 ja Pärnun Job fair ‑tapahtumassa 31.3.2020.

Sivustolla julkaistavan työpaikan tulee sijaita Suomessa, sen työkielenä on englanti ja työpaikassa on suomalaisen järjestelmän mukaiset työehdot. Työpaikasta kiinnostunut hakija ottaa suoraan yhteyttä rekrytoivaan yritykseen tai ilmoituksessa olevan linkin takana olevaan muuhun tahoon.

Uusi työnantaja voi rekisteröityä käyttämään sivustoa osoitteessa https://jobs.workinfinland.fi/for-employers/. Rekisteröitymisen jälkeen työpaikkoja on helppo lisätä sivustolle lomakepohjan kautta. Uudenmaan TE-toimiston Jobs in Finland -yhdyshenkilöt vastaavat mielellään sivustoa koskeviin kysymyksiin. Löydät heidän yhteystietonsa alta.

Saija Repo, 0295 040 116, saija.repo(a)te-toimisto.fi
Nina Jeskanen, 0295 040 115, nina.jeskanen(a)te-toimisto.fi
tai eures.uusimaa(a)te-toimisto.fi