Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Jobs Without Borders on rajat ylittävä rekrytointitapahtuma!

Jobs Without Borders -rekrytointitapahtuma vie Euroopan laajuiselle työnhakumatkalle 7.-8.2.2018 klo 12–16 välisenä aikana. Tapahtuma on Suomen virallinen European Job Day 2018 -tapahtuma ja osa ympäri Eurooppaa järjestettävien rekrytointitapahtumien ketjua. Jobs Without Borders yhdistää työnantajan ja osaajan online -verkkoalustalla, joten osallistuminen on mahdollista kaikkialta Euroopasta. Klikkaa itsesi osoitteeseen https://www.europeanjobdays.eu/en/events/jobs-without-borders, rekisteröidy ja löydä rajattomasti vaihtoehtoja!

Online -rekrytointitapahtuma laajentaa paikalliset rekrytoinnit kaikkien alojen työnantajia ja työnhakijoita koskien sekä antaa myös hyödyllistä tietoa työnhausta ja työskentelystä eri Euroopan maissa Living and Working -maaesittelyiden kautta. Työnantajarekisteröinnit tapahtumaan jatkuvat aina järjestyspäivään saakka. Säännölliset vierailut verkkosivuilla antavat ajankohtaisen tiedon tapahtumaan osallistuvista työnantajista, työllistymismahdollisuuksista ja tapahtuman ohjelmasta.

Online – tapahtuman hyötyjä

  • Tapahtumaan on mahdollista osallistua jopa 32 EU/ETA-maasta käsin. Alusta auttaa myös Suomen sisäisissä rekrytoinneissa.
  • Avoimet työtehtävät voivat olla näkyvissä jo ennen tapahtuman järjestysajankohtaa ja hakeutuminen on mahdollista myös sen jälkeen.
  • Rekisteröityminen ja osallistuminen ovat maksutonta!
  • Kattavat yritysesittelyt ja mahdollisuus verkossa tapahtuvaan työhaastatteluun.


European Online Job Day -tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa. Tapahtuman toteutumista koordinoi Pirkanmaan TE-toimisto yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Lisätietoja online-tapahtumasta ja EURES-palveluista