null Kansainvälisen rekrytoinnin palvelumalli kehittyy - tervetuloa verkkoseminaariin

Tervetuloa verkkoseminaariimme kuulemaan kansainvälisen rekrytoinnin mallin palvelumuotoiluhankkeen tuloksista ja johtopäätöksistä. Uudenmaan TE-toimisto järjestää Teams-verkkoseminaarin yhteistyössä Solitan ja työ- elinkeinoministeriön kanssa keskiviikkona 15.12.2021 klo 9–10.30.

Kerromme, miten esitettyjä kansainvälisen rekrytoinnin palvelukokonaisuuksia testataan vuodesta 2022 alkaen. Palvelujen jatkokehittämiseen toivomme apua Sinulta. Erinomainen kansainvälisen rekrytoinnin malli rakentuu Suomeen vain yhteistyötä tekemällä.

Palvelumuotoiluhankkeessa haettiin vastauksia seuraaviin kysymyksiin.

  • Millaiseen palvelukehittämiseen valtion pitäisi jatkossa keskittyä?
  • Millainen rooli valtiolla pitäisi olla palvelujen järjestäjänä tai tuottajana?
  • Minkälaista kansainvälisen rekrytoinnin palvelutasoa valtio tavoittelee tulevaisuudessa?

Ilmoittaudu tilaisuuteen alla olevan linkin kautta 10.12. mennessä. Voit jakaa kutsua vapaasti eteenpäin omassa organisaatiossasi ja verkostoissasi. Tilaisuus on tarkoitettu Talent Boost -verkostossa toimiville tai muille työperäisen maahanmuuton edistämisestä kiinnostuneille.

Saat osallistumislinkin sähköpostitse lähempänä tilaisuutta.

Kansainvälisen rekrytoinnin mallin luominen on osa poikkihallinnollista Talent Boost -toimenpideohjelmaa. Mallin kehittämistä johtaa työ- ja elinkeinoministeriö ja kehittämiseen osallistuvat Uudenmaan TE-toimisto, Pohjois-Savon ELY-keskus, KEHA-keskus ja Business Finland. Mallin tarkoituksena on edistää työperäistä maahanmuuttoa.

Lämpimästi tervetuloa!