null Kevään maksuttomat työnhaku- ja uravalmennuksemme nyt tapahtumakalenterissa

Tule mukaan maksuttomaan työnhakuvalmennukseen, jossa opit hakemaan työtä tavoitteellisesti ja itsenäisesti. Valmennuksen aikana opit arvioimaan omaa osaamistasi ja käyttämään sinulle parhaiten soveltuvia työnhakukanavia. Lisäksi saat ohjausta työhakemuksen ja CV:n kirjoittamiseen sekä pääset keskustelemaan omasta osaamisestasi ohjaajan kanssa. Työnhakuvalmennukset kestävät yleensä 1–10 päivää.

Hae siis mukaan! Paikkoja on vielä jäljellä erityisesti näissä alkukevään työnhakuvalmennuksissa:

Uravalmennuksesta neuvontaa ja ohjausta ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen sekä työelämävalmiuksien kehittämiseen

Uravalmennus on käytännönläheistä ja toiminnallista. Siihen liittyy usein oppilaitoksiin ja työhön tutustumisia. Uravalmennukseen voi sisältyä myös erilaisia lyhyitä työelämän lupa- ja korttikoulutuksia. Henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi saat tietoa ja tukea toisilta valmennukseen osallistujilta. Uravalmennuksen enimmäiskesto on 40 päivää 12 kuukauden aikana. Tarvittaessa palveluun voidaan esimerkiksi yhdistää erikseen järjestettävä työkokeilu työpaikalla.

Tällä hetkellä paikkoja on auki muun muassa:

Tapahtumakalenteristamme löydät myös lukuisat muut valmennuksemme, joita järjestetään läpi vuoden: http://toimistot.te-palvelut.fi/web/guest/uusimaa/tapahtumat.

Helpoin tapa hakea mukaan on klikata nettisivujemme http://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa oikeassa laidassa olevaa vihreäkehyksistä laatikkoa, jossa lukee "Ilmoittautuminen Uudenmaan TE-toimiston ura- ja työnhakuvalmennuksiin".