Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Koronapandemian vaikutukset Satakunnan TE-toimiston asiakaspalveluun (päivitetty 8.2.2021)

Koronaviruksen leviämisen estämiseksi pyydämme asiakkaitamme asioimaan ensisijaisesti verkossa TE-palveluiden Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Satakunnan TE-toimiston aulapalvelut Porissa, ja Harjavallassa ovat avoinna asiakkaille toimipaikkojen aukioloaikojen mukaisesti. Kankaanpään toimipaikan aulapalvelut on suljettu toistaiseksi asiakaskäynneiltä. Lomakkeiden nouto ja jättö tapahtuu käytävätilassa. Rauman toimipaikan aulapalveluissa ei ole saatavilla henkilökohtaista asiakaspalvelua. Asiakirjojen ja yhteydenottopyyntöjen jättäminen on mahdollista.

Porin, Rauman, Harjavallan ja Kankaanpään toimipaikkojen itsepalvelupäätteet pidetään edelleen suljettuina tartuntariskin minimoimiseksi.

Muuta kasvokkain tapahtuvaa henkilökohtaista palvelua on toistaiseksi saatavilla Satakunnan TE-toimistossa vain rajoitetusti.

Toimipaikkojen aukioloajat

Jos sinulla on flunssan kaltaisia oireita, niin pyydämme välttämään asiointia TE-toimipaikoissa.

TE-toimiston järjestämät rekrytointitapahtumat ja muut yleisötilaisuudet on peruttu toistaiseksi.

Noudatamme asiakaspalvelussamme THL:n ja AVI:n ohjeita. Seuraathan aktiivisesti viranomaisten tiedotteita koronaviruksesta.

Toimiessasi TE-toimiston ja terveydenhuoltoviranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti työttömyysturvaoikeutesi säilyy ennallaan.

Omaan asiointiisi liittyen suosittelemme tarkistamaan ensimmäiseksi, onko kysymykseesi jo vastaus sähköisessä Oma asiointi -palvelussa. Se on käytössäsi verkossa 24/7.

Tilannetta seurataan jatkuvasti. Tiedotamme muutoksista nettisivuillamme.

Oma asiointi -palvelu

TE-palvelut koronatilanteessa -tiedote valtakunnallisilla te-palvelut.fi-sivuilla

Uutinen päivitetty 8.2.2021.

 


Oma
asiointi