null Kutsu: tervetuloa Yrittäjän päivän verkkojuhlaseminaariin 4.9.!

Yrittäjän päivän uuden kasvun juhlaseminaari 4.9.2020.

Lämpimästi tervetuloa avoimeen ja maksuttomaan, Lappeenrannasta lähetettävään Yrittäjän päivän verkkojuhlaseminaariin perjantaina 4.9. klo 11-15! Seminaarissa buustataan yrittäjyyttä upeiden puhujien voimalla ja saadaan eväitä työyhteisön kansainvälistymiseen, verkostoitumiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Seminaarin Lappeenrannassa järjestettävä päätapahtuma striimataan suoraan kotikatsomoihin, ja Kasvuntekijät-osion Lapin omaa rinnakkaisohjelmaa on mahdollista seurata myös omalta kotisohvalta käsin. Kasvuntekijöissä inspiraatiota ja tukea verkostoitumiseen tarjoaa Lapin ELY-keskuksen Pienestä isommaksi ja vahvemmaksi -hankkeen projektipäällikkö Elina Uutela. Erillistä ilmoittautumista ei vaadita. Osallistumislinkit kumpaankin tapahtumaan löytyvät sivun lopusta.

Voit myös seurata tapahtumaa Facebookissa, jossa Lappeenrannan päätapahtuman linkki myös julkaistaan.

Mukana Lapin rinnakkaisohjelman järjestämisessä ovat Lapin TE-toimisto, Lapin ELY-keskus, Lapland of Opportunity -hanke (Lapin AMK, Lapin yliopisto, Startup Refugees -verkosto) sekä Pakolaistaustaisten ohjaus -hanke.

Seminaarin aikataulu ja ohjelma:

klo 11.00-11.30 Tervetuloa

klo 11.30-13.00 Myytinmurtajat - Kansainvälisyys yritysyhteisössä"- Sara Salmani  (sis. paneelikeskustelun klo 12.15-13.00)

klo 13.00-14 Kasvuntekijät - Eroon kasvun esteistä, Elina Uutela, projektipäällikkö, Pienestä isommaksi ja vahvemmaksi -hanke, Lapin ELY-keskus

klo 14.00-15 Tulevaisuudenrakentajat - Yritä ja innostu! Rohkeutta peliin!, Helena Kastikainen 

Tilaisuus päättyy klo 15.00

 

Osallistu Lapin ohjelmaan (Adobe Connect)

Yllä oleva linkki aukeaa uuteen välilehteen, jossa on Adobe Connectin kirjautumisikkuna. Varmista, että kirjautumisikkunassa vierailija-status (Guest) on valittuna. Syötä Name-kenttään oma nimesi ja paina lopuksi Enter Room. Liitythän tilaisuuteen hyvissä ajoin (10 minuuttia ennen tilaisuuden alkua), jotta mahdollisten ongelmien ratkaisemiseen jää aikaa. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen, internetyhteyden ja äänilaitteen.

Osallistu Lappeenrannan tapahtumaan (youtube.com)