null Kyllä Löytyy! - Työt ja tekijät kohtaavat Uudellamaalla

Tiedote 23.5.2018 

Uudenmaan TE-toimisto on mukana valtakunnallisessa TE-palveluiden "Kyllä löytyy!"-kampanjassa jonka tavoitteena on etsiä ratkaisuja osaavien työntekijöiden löytymiseksi yritysten erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin.  Kampanjan avulla myös vahvistetaan TE-palvelujen tunnettavuutta erityisesti pk-yrityksille ja tiivistetään yritysyhteistyötä. 

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut tekee nyt jo vuosittain yrityskäyntejä ja yrityskontaktointeja noin 7 000 kappaletta. Yrityskäyntien yhteydessä löytyy usein piilotyöpaikkoja tai henkilöstön koulutustarpeita.  

"Tiedostamme hyvin täällä Uudellamaalla kohtaanto-ongelman. Yritämme TE-palveluissa kartoittaa ja kehitellä erilaisia keinoja, kuinka saisimme tehokkaammin yrityksiä kontaktoitua ja tuotua yrityksille suunnattuja maksuttomia palveluita heidän tietoonsa. Uudenmaan TE-toimiston järjestämä "Kohtaantoseminaari" oli hyvä esimerkki siitä, kuinka Uudenmaan TE-toimisto, työ- ja elinkeinoministeriö ja eri alojen työnantajat ja työntekijöiden edustajat pureutuivat yhdessä Uudenmaan alueen työpaikkojen ja työnhakijoiden kohtaanto-ongelmaan", iloitsee Uudenmaan TE-toimiston palvelupäällikkö Varpu Siivonen. 

Kyllä Löytyy! -kampanjan lisäksi Uudenmaan TE-toimisto on mukana myös SunUra -projektissa, jossa ulkopuolinen palveluntarjoaja kartoittaa puhelinsoitoilla yritysten tarpeita ja sopii yrityksen niin halutessa yrityskäyntejä tai yhteydenottopyyntöjä. Varsinaiset yrityskäynnit ja yhteydenottopyyntöihin vastaamiset tekee Uudenmaan TE-toimiston yritysasiantuntija. SunUra -projekti on aloitettu metallialan yrityksistä Länsi- ja Pohjois-Uudellamaalla ja syksyllä projektia laajennetaan koskemaan koko Uuttamaata. SunUra -projekti täydentää hienosti Kyllä Löytyy! -kampanjaa.  

Twitterissä katso  #kyllälöytyy! 

Uudenmaan TE-toimiston palvelut yrityksille: 
http://toimistot.te-palvelut.fi/uusimaa/tyonantajalle

Uudenmaan TE-toimiston yrityspalvelut palvelevat puhelimitse arkisin numerossa 0295 040 002 (klo 9.00–16.15). Voit jättää myös yhteydenottopyynnön Oma asiointi -palvelussa.