Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Lähde matkalle kohti uutta uraa ja osaamista

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa starttaa syksyn

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa lähes 70 tilaisuutta edistää työllistymistä. Tilaisuuksia järjestävät pirkanmaalaiset työnantajat, kouluttajat sekä työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tarjoavat toimijat omissa tiloissaan keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.

Tapahtumassa liikut suoraan työn, koulutuksen ja palveluiden äärelle oman kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan. Tilaisuuksiin osallistumalla voit työllistyä, löytää koulutusta, kehittää työnhakua, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle! Kohtaamiset avointen ovien periaatteen mukaisesti mahdollistavat nopeamman työllistymisen, ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useissa tilaisuuksissa voit osallistua pikahaastatteluun.

  • Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuman tilaisuudet järjestetään keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.2019.
  • Mukana on lähes 70 eri tilaisuutta, jotka ovat suunnattu kaikille työtä, koulutusta, työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tai työnhaun tukea tarvitseville.
  • Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja järjestetään avointen ovien periaatteen mukaisesti eri toimijoiden omissa tiloissa.
  • Tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit löytyvät kartalta osoitteesta bit.ly/MT2019kartta.
  • Löydät tapahtuman ja sen tilaisuudet myös Facebookista.

Lähes 70 tilaisuutta edistää työllistymistäsi

Tapahtuman tilaisuuksissa eri alojen työnantajat, kouluttajat, yhdistykset ja työllisyyttä- ja yrittäjyyttä tukevien palveluiden tarjoajat kertovat toiminnastaan omissa tiloissaan. Tilaisuuksista löydät työpaikkoja, koulutusta ja palveluita työnhakusi tueksi. Voit osallistua lähes 70 eri tilaisuuteen tapahtuman aikana!

Ota startti syksyn työnhakuun osallistumalla mahdollisimman moneen eri tilaisuuteen. Tapahtuman tilaisuuksien avulla voit työllistyä, kehittää työnhakuasi tai osaamistasi, verkostoitua tai avata oven uudelle uralle. Tutustu tilaisuuksiin oheisen kartan kautta. Kartalta löydät kaikkien tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit. Kartan käytettävyys paranee, kun avaat sen omaan ikkunaansa.

Vinkkejä tapahtumaan osallistuvalle

Työtä etsivän kannattaa varustautua päivään ottamalla mukaan ansioluetteloita ja varmistamalla esimerkiksi LinkedIn-profiilin ajantasaisuus. Käytä tarvittaessa apunasi työnhaun valmennuksia ja -ohjausta.

Tapahtuman tilaisuuksien aikataulut ja yritysten avoimet työpaikat kannattaa tarkistaa jo etukäteen, jolloin oma matka on helpompi suunnitella. Lähde rohkeasti mukaan ja jätä lähtemätön vaikutus!

Työpaikkojen lisäksi tarjolla on kattavasti tietoa ja palveluita myös työllistymisen ja yritystoiminnan aloittamisen tueksi. Uusyrityskeskus Ensimetrin tilaisuuksista pääset alkuun, kun yrittäjyys kiinnostaa ja Pirkanmaan TE-toimiston sekä Tampereen kaupungin työllisyyspalveluiden tilaisuuksien avulla voit kehittää työnhaun valmiuksiasi. Oppilaitosten tilaisuudet tutustuttavat sinut erilaisiin koulutusvaihtoehtoihin. Monissa tilaisuuksissa tutustut erilaisiin työllisyyspalveluihin, kuten työkokeilu- ja palkkatukipaikkoihin, sekä yhdistysten ja hankkeiden toimintaan.

Työnantajat etsivät satoja tekijöitä

Tapahtumaan osallistuvat työnantajat ovat ilmoittaneet etsivänsä tilaisuuksiensa kautta lähes 600 työntekijää. Ammattialoissa korostuvat taloushallinto ja toimistotyö, sosiaali- ja terveysala, rakennus-, maanrakennus- ja kuljetusala, ravintolatyö, hiusala, myyntityö ja kaupan ala, teollisuus, hitsaus ja koneistus sekä siivousala. Vaihtoehtoja löytyy kaiken tasoisille osaajille.

Koulutusvaihtoehdoista löydät esimerkiksi John Deeren metsäkoneasentajan koulutuksen sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskus TAKK:n, Tampereen seudun ammattiopisto Tredun ja Sastamalan koulutuskuntayhtymä Saskyn kattavan tarjonnan.

Yhdistyksien, hankkeiden ja työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tarjoavien 28:aan tilaisuuteen sisältyy erilaisia palveluita, työtoimintaa, palkatuki- ja työkokeilupaikkoja sekä vapaaehtoistyötä.

Haitpa sitten työ- tai opiskelupaikkaa, palveluita, työnhaun tai yrittäjyyden tukea - lähde matkalle kohti uutta uraa ja osaamista!

 

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuman järjestää yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.