Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Löydä polkusi Kainuusta - RekryKainuuLive on uusi kanava rekrytointiin

Löydä polkusi Kainuusta - RekryKainuuLive on uusi kanava rekrytointiin

RekryKainuuLive – Osaavaa työvoimaa Kainuuseen modernein keinoin -hanke on Kainuun ELY-keskuksen käynnistämä ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) rahoittama hanke. Hanke on käynnistynyt maaliskuussa ja toiminta on vähitellen jalkautunut Kainuun kuntiin työnantajia ja työnhakijoita palvelemaan.

 
– Kainuussa on mahdollisuuksia, joiden löytämisessä haluamme auttaa. Hankkeen tavoitteena on edistää työvoiman kysynnän ja tarjonnan kohtaamista. Haluamme tehdä rekrytoinnista tehokasta, helppoa ja interaktiivista. Sellaista, joka palvelee parhaiten sekä työnhakijaa että työnantajaa. Tavoite on löytää oikeat osaajat oikeisiin paikkoihin, hankkeesta kerrotaan. 

 
Hanke on kehittänyt kanavan, jossa sekä työnhakijat että työnantajat saavat viimeisintä tietoa ja tukea digitaalisista rekrytointivälineistä ja -menetelmistä sekä apua rekrytointiin ja työnhakuun. Sisältöä jaetaan aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa ja hanke on saavuttanut jo positiivisen maineen käyttäjien keskuudessa. Kanava on kiinnittänyt myös ulkopaikkakuntalaisten huomion.


– Hankkeella on myös suuri rooli Kainuun mainetyössä. Tavoitteena on tukea työnantajia työnantajamielikuvan rakentamisessa kuin myös kuntia asuinpaikkakunnan markkinoinnissa. Siihen tarkoitukseen tarjoamme erilaisia videotuotantoja.

 
Hankkeessa hyödynnetään myös Pohjois-Savossa kehitettyä TE-live konseptia

 

TE-live on interaktiivinen rekrytointikanava, joka palvelee sekä henkilö-, että yritysasiakkaita löytämään toisensa. Palvelussa yhdistyy tuorein tekniikka, vahva vuorovaikutusosaaminen ja pitkä kokemus työnantajien sekä työnhakijoiden palvelusta. On kaikkien etu, että oikea tekijä löytää itselleen oikean työpaikan mahdollisimman nopeasti.


– Kyseessä on suora lähetys, jossa työnantajalla on mahdollisuus kertoa yrityksestä ja tehtävästä tarkemmin. Työnhakijat pääsevät puolestaan esittämään kysymyksiä toimeen liittyen. Palvelu antaa loistavan mahdollisuuden työnantajalle luoda lisäarvoa ja erottautua, kun taas työnhakija pääsee täsmentämään ajatuksiaan tehtävästä omaa hakemustaan varten. Lähetyksiä pystyy seuraamaan mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. Tallenteet tavoittavat jopa tuhansia hakijoita.


RekryKainuuLive -hanke juurruttaa toimintaa Kainuuseen ja suorat rekrytointilähetykset ovat tarjolla kaikille Kainuussa toimiville yrityksille, jotka haluavat tuoda esille avoimia työpaikkoja sekä koulutusmahdollisuuksia.

 
Kanava Kainuun työpaikkoihin: RekryKainuunLive-hankkeen kotisivut
Seuraa RekryKainuuLive-hanketta somessa @rekrykainuu 

 


Oma
asiointi