Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Luonnontuotekeruualalle avattiin uusi neuvontapalvelu

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto on avannut puhelinpalvelun, jossa tarjotaan neuvontaa 14.6.2021 voimaan tulleesta laista luonnontuotteita keräävien ulkomaalaisten oikeudellisesta asemasta ja sen 4–7 §:n soveltamisesta.

Puhelinpalvelu perustuu lain 8 §:n TE-toimistolle määrittämiin tehtäviin. Puhelinpalvelu on tarkoitettu luonnontuotekeruualan toimijoille, luonnontuotteiden kerääjille ja kaikille niille, jotka haluavat lisätietoja ulkomaalaisten luonnontuotteiden keruusta Suomessa sekä toimialan toimintatavoista.

Palvelunumero on +358 295 056 710. Puhelinpalvelu on avoinna tiistaista torstaihin klo 9-11. Palvelua on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, venäjäksi, englanniksi ja thaiksi. Ulkomaalaisille soittajille ei tule ylimääräistä lisähintaa palvelunumeroon soittamisesta, mutta ulkomaille soittomaksu tulee soittajan oman operaattorin hinnastojen mukaisesti.

Neuvontapalvelua saa myös sähköpostitse:
marjanpoiminta.pohjois-pohjanmaa@te-toimisto.fi
berrypicking.northern-ostrobothnia@te-office.fi

Lisätietoja:
asiantuntija Tuomas Komulainen, kansainvälisen työnvälityksen koordinaatio, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. +358 295 056 734, tuomas.komulainen@te-toimisto.fi