null Muutoksia toimipaikkojemme aukioloajoissa 1.6.2021 alkaen

Kaakkois-Suomen TE-toimiston Imatran, Kotkan ja Lappeenrannan toimipaikkojen asiointipisteet avataan 1.6.2021 alkaen. Asiointipisteet ovat avoinna ma-pe aamupäivisin klo 9.00 – 12.00. Kouvolan toimipaikan asiointipiste jatkaa avoinna normaalisti ma-pe klo 9.00 - 16.00. Haminan asiointipiste pysyy edelleen suljettuna.

Asiointia rajoitetaan toimipaikkojen asiakastiloissa. Suosittelemme asioimaan verkossa Oma asiointi -palvelussa tai puhelimitse. Asiakastilat ovat käytössäsi ainoastaan, jos:

  • et pysty ilmoittautumaan työnhakijaksi verkon kautta ja tarvitset apua paperisen ilmoittautumislomakkeen täytössä.
  • haluat jättää meille asiakirjoja. Voit kuitenkin jättää asiakirjat meille myös oven ulkopuolella olevaan asiointipostilaatikkoon, lähettää ne turvasähköpostilla tai postitse.
  • Linkki turvasähköpostipalveluun

Joudumme rajoittamaan asiakkaiden määrää asiakastiloissa (AVI:n määräysten mukaan) huolehtiaksemme asioinnin turvallisuudesta. Itsepalvelupäätteet eivät ole käytössä.

Suosittelemme käyttämään omaa kasvomaskia asioinnin ajan, tarvittaessa maskeja on tarjolla TE-toimiston toimesta asiakkaille asiointia varten. Muistathan myös huolehtia turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta.​

Jos sinulla on flunssan oireita, ethän tule edellä mainituissakaan tilanteissa sisään asiakastiloihimme.

Noudattamalla rajoituksia ja suosituksia pyritään pääsemään koronan leviämisvaiheesta takaisin perusvaiheeseen.