Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Pirkanmaan TE-palvelupilotilla parempaa palvelua asiakkaille

Pirkanmaan TE-toimistossa on käynnistynyt Työkykyohjelmaan liittyvä palvelupilotti, jossa pyrimme kehittämään asiakaspalveluamme vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeisiin.

Olemme ottaneet Pirkanmaan TE-toimistossa käyttöön asiakkaiden palvelutarpeen arvioinnin tueksi työkykypistemäärä -mittarin.

Työkykypistemäärä -mittari on nopea ja helppo työkalu asiakkaan itsearviointiin omasta työkyvystään. Käytännössä asiakas saa Pirkanmaan TE-palveluissa asioidessaan vastattavakseen kysymyksen, jossa arvioi omaa työkykyään asteikolla 0 - 10. Mikäli oma arvio työkyvystä on heikentynyt (asteikolla 7 alaspäin) tulee TE-asiantuntijan kertoa asiakkaalle eri mahdollisuuksista tukea asiakkaan työkykyä. Asiakkaan oma kokemus työkyvystään on tärkeätä tietoa TE-palveluissa, jotta asiakkaalle osataan tarjota oikeita palveluita ja huomioida mahdolliset rajoitteet työnhaussa.

Työelämässä on tapahtunut viime vuosina suuria muutoksia, jolloin työnvälityksessäkin tarvitaan aiempaa tarkempaa ja moniulotteisempaa työpaikkojen ja työnhakijoiden yhteensovittamista. Tätä yhteensovittamista auttaa työnhakija-asiakkaan tunteminen. Mikä on sinun palvelutarpeesi, miten voimme huomioida juuri sinun tilanteesi, toiveesi ja tarpeesi työn suhteen. Tässä palvelutarpeen arvioinnissa auttaa työkykypistemäärä -mittari.

TyöShift -muutoksella kiinni työhön

Osana Työkykyohjelman palvelupilottia Pirkanmaan TE-toimistossa on alkanut uudenlainen valmennuspalvelu TyöShift. Valmennuspalvelun toteuttaa yhteistyössä TE-palveluiden kanssa Spring House Oy. Uuden valmennuspalvelun avulla haetaan entistä vaikuttavampaa valmennuspalvelua Pirkanmaan TE-toimiston asiakkaille. TyöShfit -valmennuspalvelussa on tavoitteena työ tai yrittäjyys ja asiakas saa hyvin yksilöllistä ja tiivistä tukea työllistymiseensä.

"Uuden valmennuksen nimeä mietittiin pitkään, TyöShift -muutoksella kiinni työhön, nimi valikoitui valmennuspalvelulle nimeksi, koska se kuvaa erittäin hyvin palvelua. Tässä palvelussa on mahdollista saada laaja-alaista tukea valmentajalta ja etsiä valmentajan tuella muutosta itsessään, joka tukee työllistymistä", kertoo palvelupäällikkö Niina Tammi.

Lisätiedot palvelusta ja palvelun esite päivittyvät verkkosivuillemme pian.

Mikäli kiinnostuit palvelusta, voit olla yhteydessä omaan TE-asiantuntijaasi ja kysyä mahdollisuuttasi päästä mukaan palveluun.

Työkykyohjelman logo