Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan tekijöitä vakituisiin tehtäviin sekä keikka- ja kesätöihin

Pohde etsii tekijöitä: kuvassa naishenkilö pitää sylissään vauvaa.

Kiinnostaako työ erilaisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien ihmisten parissa? Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto järjestää yhteistyössä BusinessOulun kanssa 16.2. JobCorner-rekrytointitapahtuman, jossa kerrotaan lisää Pohteen monipuolisista työmahdollisuuksista.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue Pohde työllistää alueensa suurimpana työnantajana 18 000 työntekijää sosiaali- ja terveysalan, pelastustoimen, hallinnon ja tukipalveluiden tehtävissä. Organisaation toimialueita ovat perhe- ja sosiaalipalvelut ja OYS-psykiatria, terveyden ja sairaanhoidon palvelut, ikäihmisten palvelut, vammaispalvelut, OYS-sairaalapalvelut ja ensihoito, pelastustoimi sekä kuntoutus ja sairaanhoidolliset palvelut.

Työnantajan tavoitteena on, että työntekijät saavat osallistua ja vaikuttaa hyvinvointialueen toimintaan ja palvelujen kehittämiseen osana uudistuvia, rohkeita ja inhimillisiä työyhteisöjä. Henkilöstön hyvinvoinnin ja osaamisen kehittäminen on tärkeää, jotta jokaisella on mahdollisuus onnistua työssään joka päivä, organisaatiosta kerrotaan.

Rekrytointitapahtuma järjestetään torstaina 16.2. kello 14–16 BusinessAseman Telesalissa (Hallituskatu 36 B, 90100 Oulu). Tule kuulemaan, millaisia mahdollisuuksia Pohde voisi tarjota juuri sinulle!

Ilmoittaudu tapahtumaan viimeistään 15.2. kello 12:

Pohteen avoimiin työpaikkoihin voi tutustua täällä:

Lisätietoa tapahtumasta:
​​​​​​​asiantuntija Maria Rehu, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 686, maria.rehu@te-toimisto.fi
​​​​​​​asiantuntija Antti Haapalainen, Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto, p. 0295 056 553, antti.haapalainen@te-toimisto.fi

Päivitetty: 08.02.2023