Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Poikkeusolon asiakaspalvelua hoidetaan pääasiassa puhelimella ja sähköisesti, asiakkaan palvelutarpeen mukaan kasvokkain

Poikkeusolon asiakaspalvelutiedote päivitetty 7.1.2021 voimassa toistaiseksi:

Poikkeusolon asiakaspalvelua hoidetaan pääasiassa puhelimella ja sähköisesti, asiakkaan palvelutarpeen mukaan turvallisesti kasvokkain

Suosittelemme asiakkaitamme käyttämään Oma Asiointi-palvelua TE-palvelut verkkosivulla.

Etelä-Savon TE-toimisto siirsi kaiken asioinnin 18.3.2021 alkaen sähköisiin kanaviin sekä puhelimitse hoidettavaksi. Kasvokkaista asiakaspalvelua on järjestetty toimipaikoissa vain ajanvarauksella syksystä 2020 alkaen asiakkaan palvelutarpeen mukaan. Käytännettä jatketaan myös vuoden 2021 alusta. Etelä-Savon TE-toimisto pyytää asiakkaitaan käyttämään asioinnissa Oma Asiointi-palvelua TE-palvelut verkkosivuilta. Seuraamme koko ajan koronatilanteen kehitystä ja päivitämme asiointikäytännettä.

Työnhaun voi käynnistää myös aluehallinnon asiointipalvelussa sekä paperisilla lomakkeilla

Mikäli sähköinen asiointi ei ole mahdollista, työnhaun voi käynnistää toimipisteissä olevilla lomakkeilla ja aluehallinnon yhteisellä asiointipalvelulla. Tällä linjauksella varmistetaan sitä, että kaikkien asiakkaiden työttömyysturva pystytään hoitamaan kaikissa tilanteissa.

Toimipisteissä on postilaatikoita, joihin asiakirjoja voi jättää

Asiakkaat voivat koko ajan jättää asiapapereitaan toimitilojen ulko-ovien vierissä oleviin postilaatikoihin Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Mikkelissä toimipaikan 3.kerros on avoinna asiapapereiden jättämistä varten ja TE-toimiston postilaatikko on toimitilamme katutason ala-aulassa.

TE-toimisto ohjaa asiakkaita vain sellaisiin palveluihin, jotka voidaan pääasiallisesti hoitaa etänä.

Käytä turvapostipalvelua, jos lähetät sähköpostia TE-palveluihin

Jos et voi asioida sähköisten palvelujemme kautta, voit tarvittaessa käyttää luottamuksellisten viestien lähettämiseen turvapostia. Sinulla pitää olla käytössäsi oma sähköpostiosoite. Palvelun pudotusvalikosta voit valita vastaanottajaksi haluamasi viraston kirjaamon, voit liittää viestiin myös liitetiedostoja.

Työnhakijaksi ilmoittautumislomakkeet (suomi.fi).

Asiakkaaksi ilmoittautuminen ilman vahvaa tunnistautumista (ahtp.fi)  

Huom: yllä kuvattu palvelu ei toimi internet explorer selaimella

 Tästä voit lähettää tietoturvallisesti sähköpostia TE-toimistoon.

Päivitetty 7.1.2021

 


Oma
asiointi