Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-liven lähetykset alkavat Keski-Suomessa 20.10.

Vuorovaikutteinen rekrytointikanava TE-live aloittaa lähetyksensä Keski-Suomessa keskiviikkona 20.10. Lähetyksiä voi seurata te-live.fi-sivustolla.

TE-livessä tuotetaan suoria lähetyksiä avoimista työpaikoista, työelämän tärkeistä teemoista sekä koulutusmahdollisuuksista ilman maantieteellisiä rajoja. Rekrytointilähetyksissä pyritään työnantajan ja työnhakijan avoimeen vuoropuheluun.

”TE-live tarjoaa rekrytoivalle organisaatiolle maksutonta näkyvyyttä ja mahdollistaa samalla organisaation esittelyn ja miksei myös brändäämisen potentiaalisille työnhakijoille. Työnhakijat saavat tavanomaista rekrytointi-ilmoitusta selkeämmän käsityksen avoimista tehtävistä. Samalla työnhakijalle syntyy vahvempi mielikuva organisaatiosta ja sen tarjoamista uramahdollisuuksista”, toteaa Keski-Suomen TE-palveluiden johtaja Tuula Säynätmäki.

TE-live on tiiviisti kytköksissä muihin Keski-Suomen TE-toimiston palveluihin. Lähetykset tarjoavat uuden työkalun työnhakijoiden ja työnantajien kohtaamiseen ja avoimien työpaikkojen täyttämiseen.

Yleisö voi seurata lähetyksiä suorana verkossa ja osallistua keskusteluun chatin kautta. Lähetykset ovat katsottavissa jälkikäteen tallenteina TE-liven verkkosivuilla.

Kiitosta helppoudesta ja tuloksellisuudesta

TE-live on työnantajalle valmis avaimet käteen -konsepti, ja lähetyksen sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Lähetykseen osallistuu työnantajan lisäksi aina myös organisaation muita työntekijöitä, jotka kertovat arjen työstä.

TE-live-tiimi valmistelee studio- tai etävieraat lähetykseen. TE-liven juontaja vastaa lähetyksen läpi viemisestä. Palvelu on saanut työnantajilta kiitosta erityisesti helppoudestaan ja tuloksellisuudestaan.

”TE-live on kätevä ja käytännönläheinen työkalu rekrytointia vauhdittamaan. Mukaan kannattaa lähteä matalalla kynnyksellä”, sanoo TE-liven tuottaja-toimittaja Reetta Uusitalo.

Keski-Suomessa TE-liven edeltäjä on paljon positiivista huomiota saanut Miitti-rektytointitapahtuma, joka on mahdollistanut työnantajien ja työnhakijoiden kohtaamisen paikan päällä esimerkiksi yrityksen tiloissa. TE-live tarjoaa uuden digitaalisen väylän rekrytointitapahtumille ja mahdollistaa rekrytoinnin laajentamisen valtakunnalliseksi ja kansainväliseksi.

Lähetystuotannosta vastaa Keski-Suomessa oma TE-live-tiimi, johon työnantajat voivat olla suoraan yhteydessä.

 

Tutustu TE-liveen tarkemmin:

 

Lisätiedot:

Tuottaja-toimittaja Reetta Uusitalo, TE-live-tiimi, Keski-Suomen TE-toimisto

p. 0295 046 229, reetta.uusitalo@te-toimisto.fi