Ajankohtaiset

<< Takaisin

null TE-toimiston Oulun asiointipaikassa tehdään remonttia heinäkuussa – asiakaspalvelu toimii normaalisti

Oulun asiointipaikan aula ja itsepalvelutietokoneet.

TE-toimiston Oulun asiointipaikassa (Uusikatu 52) aloitetaan heinäkuussa muutostyöt, joiden tarkoituksena on valmistautua BusinessOulun ja BusinessAseman muuttoon samoihin tiloihin. Remontin aikana asiakaspalvelu toimii kuitenkin normaalisti, eikä se vaikuta asiointipaikan aukioloaikoihin tai asiakkaille varattuihin tapaamisaikoihin.

Asiointipaikka normaalisti avoinna

Asiakkaita palvellaan heinäkuussakin ilman ajanvarausta ja ajanvarauksella arkisin klo 9–16 välisenä aikana. Lisäksi verkkoneuvojalta saa matalan kynnyksen neuvontaa työnhakuun liittyvissä asioissa sekä Oma asiointi -verkkopalvelun käytössä. Verkkoneuvoja on paikalla heinäkuussa ma-pe klo 9–15 (pois lukien 19.–30.7.).

Remontista voi aiheutua tilapäistä meluhaittaa, mutta kaikki palvelut pyritään pitämään toiminnassa normaalisti. Muutostyöt on tarkoitus tehdä heinäkuun aikana.

Taustalla BusinessOulun ja BusinessAseman muutto

Muutostöiden taustalla on BusinessOulun työllisyys- ja elinkeinopalveluiden sekä BusinessAseman muutto TE-toimiston kanssa samoihin tiloihin Oulun Uudellekadulle. Syyskuun alusta lähtien sekä TE-toimiston että BusinessOulun työllisyyspalvelujen asiakkaat asioivat samassa asiointipaikassa.

Yhteisillä asiakaspalvelutiloilla valmistaudutaan ensi vuoden alussa voimaan astuvaan uudistukseen, jossa TE-toimistojen henkilö- ja yritysasiakkaiden palvelut siirtyvät kuntien peruspalveluiksi ja TE-toimistot lakkautetaan.

Lisätietoja:

Päivitetty: 19.06.2024