Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Tiedote ammattiin valmistuville 2023

 

Tutustu Työmarkkinatoriin ja luo oma työnhakuprofiili

Aloita katsomalla avoimet työpaikat Työmarkkinatorilta kun haet töitä ja luo itsellesi työnhakuprofiili ja saat juuri sinulle sopivia työpaikkaehdotuksia. Tarvitsetko apua työnhakuun? Työmarkkinatorilta löydät tietoa myös työllistymistä edistävistä palveluista tai poikkea TE-palvelut Messin työnhaun maailmaan, jossa asiantuntijat auttavat työnhaussa.

Tutustu myös TE-live.fi -sivuston tarjoamiin lähetyksiin ja tallenteisiin avoimista työpaikoista ja vinkeistä työnhakuun sekä yrittäjyyteen. Lähetyksiä voit seurata omalta laitteeltasi TE-live.fi-sivulta, live-lähetyksessä voit lähettää chatin kautta kysymyksiä. Tallenteita voit katsoa myöhemminkin verkkosivuilta.

Jos et löytänyt töitä, aloita työnhaku ajoissa

Aloita työn haku Oma asiointipalvelun kautta ajoissa, palvelu löytyy Työmarkkinatorilta.

  • Ilmoittaudu työnhakijaksi jo ennen opintojen päättymistä, ellei sinulla ole heti töitä tiedossa
  • täytä kaikki tiedot huolellisesti, nopeutat asiointiasi
  • ilmoita myös, jos olet suorittanut opinnot esim. mukautetun opetussuunnitelman mukaan tai jos tunnet, että tarvitset tuetumpaa palvelua työllistyäksesi tai jatkosuunnitelmien tekemiseen
  • jos et löydä töitä heti valmistumisen jälkeen, sinulla voi olla oikeus työttömyysturvaan, TE-toimisto selvittää oikeutesi. Työttömyysturvan edellytys on, että työnhakusi on voimassa
  • Kirjautumiseen tarvitset verkkopankkitunnukset
  • Odota, me otamme yhteyttä TE-toimistosta, kartoitamme tilanteesi ja sovimme palveluista kanssasi. Vastaathan soittoomme, me soitamme 0295 – alkuisesta numerosta.

​​​​Oma asiointipalvelu (asiointinti.mol.fi/omaasiointi.fi)

Kiinnostaako yrittäjyys

Yrittäjyyteen liittyvää tietoa löydät Työmarkkinatorilta sekä Pohjois-Savon seudullisista yrityspalveluista ja aloittavan yrittäjän palveluista, ota rohkeasti yhteyttä asiantuntijoihin.

Tarvitsetko apua verkkopalvelujen käytössä tai tietoa TE-palveluista?

Henkilöasiakkaan yleinen neuvontapalvelu auttaa numerossa ja 0295 025 500

Neuvontapalvelut ja chat verkossa (tyomarkkinatori.fi)

Mietitkö jatko-opintoja?

Työmarkkinatorilta löydät ohjausta ja neuvontaa.

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa, niin saat ajankohtaista tietoa TE-palveluista

Pohjois-Savon TE-palvelut

Pohjois-Savon TE-toimiston verkkosivuilta löydät yhteystiedot ja paikalliset palvelut. Ota myös tapahtumakalenteri seurantaan, siellä tiedotamme ajankohtaisista tapahtumista.

Pohjois-Savon TE-toimisto

Päivitetty: 03.02.2023