null Tule tapaamaan ammatinvalinta- ja urapsykologejamme Studia-messuille, Facebookissa ilmaislippuarvonta!

Uudenmaan TE-toimisto osallistuu tänäkin vuonna Messukeskuksessa järjestettäville Studia-messuille 29.–30.11.2016. Kyseessä on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, jossa vieraili viime vuonna lähes 15 000 kävijää.

Tämän vuoden messuteemamme on Uudenmaan TE-toimiston ammatinvalinta- ja urasuunnittelupalvelut. Uudenmaan TE-toimistossa työskentelee 45 psykologia, joiden asiakkaaksi pääsee kuka tahansa. Psykologit auttavat asiakasta pohtimaan omaa tilannettaan, jotta hän pystyy itse tekemään ratkaisuja urasuunnitelmiensa suhteen.

Studia-messuilla ammatinvalinta- ja urapsykologejamme pääsee jututtamaan ilman ajanvarausta koko messujen ajan. Lähtökohtana keskustelulle ovat asiakkaan omat toiveet, odotukset ja kiinnostuksen kohteet. Psykologeilta saatava ohjaus on sekä luottamuksellista että maksutonta.

Messuosastoltamme löytyy psykologien lisäksi myös asiantuntijoitamme, joiden kanssa voi keskustella muun muassa kesätöistä, ulkomailla opiskelusta ja työskentelystä ja työttömyysetuudella tuetusta omaehtoisesta opiskelusta.

Uudenmaan TE-toimiston palvelut tutuiksi

Pääasiallisimpana tavoitteenamme Studia-messuilla on se, että TE-palvelut halutaan saada nuorten keskuudessa yhtä tunnetuksi toimijaksi kuin Kela, jotta opiskelupaikan uupuessa ja työttömyyden uhatessa nuorilla olisi jo etukäteen tieto mihin hakeutua ja mistä etsiä apua ja tukea. Tietämättömyys ei saisi missään tapauksessa nousta syyksi olla käyttämättä palveluitamme.

Viime vuonna nuorten lisäksi myös opinto-ohjaajat vierailivat ahkerasti osastollamme. Eniten puhutti kysymys "mitä tapahtuu sitten, jos peruskoulun tai lukion jälkeen ei heti pääsekään opiskelemaan". Myös työttömyystuella tuettu omaehtoinen opiskelu kiinnosti paljon.

Tänä vuonna Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston messuosasto löytyy Messukeskuksen 2. kerroksesta, 5. hallista ja kohdasta 5k19. Tervetuloa vierailulle!

Pääsylippuarvonta Studia-messuille käynnissä Facebookissa

Uudenmaan TE-toimisto arpoo Facebook-sivuillaan kolme kahden hengen pääsylippupakettia Studia-messuille. Voit osallistua arvontaan tykkäämällä ja/tai kommentoimalla tätä postausta.

Huomioithan, että messuille pääsevät ilmaiseksi työttömät (todiste työttömyydestä esitettävä), Suomen Lukiolaisten Liiton jäsenet (jäsenkortti esitettävä), varus- ja siviilipalvelusmiehet (palvelutodistus esitettävä), opinto-ohjaajat, rehtorit, opettajat ja ryhmien vetäjät.

Arvonta ratkeaa perjantaina 25.11. kello 14. Otamme Facebookin yksityisviestillä yhteyttä kilpailun voittajiin. Liput voi tulla lunastamaan messupäivinä (joko tiistaina 29.11. tai keskiviikkona 30.11.) Uudenmaan TE-toimiston Pasilan toimipaikan (Veturitori) asiakastilojen infotiskiltä. Pasilan toimipaikasta matkaa Messukeskukseen on noin kolmen minuutin verran. Onnea arvontaan!