null Työllisty huhtikuussa lukuisten eri rekrytointitapahtumiemme kautta

Huhtikuusta näyttää tulevan oikea rekrytointitilaisuuksien kultakuukausi Uudenmaan TE-toimistossa. Tähän mennessä tapahtumakalenteriimme on ilmoitettu jo kymmenisen kappaletta erilaisia rekrytointitapahtumia.

Haussa on niin rakennus-, puhdistus-, myynti-,  hotelli- ja ravintola-alan työntekijöitä kuin liikenteenohjaajia ja asiakasneuvojia. Muutamissa rekrytointitapahtumissa on otettu erityisesti nuoret huomioon.

Työllisty rakennusalalle

Tiistaina 5.4. kello 12 Uudenmaan TE-toimiston Keskustan toimipaikassa (Antinkatu 1) järjestetään rakennusalan rekrytointitilaisuus. Haussa on muun muassa muurareita, laattamiehiä, rakennusmiehiä, timpureita, maanrakennustyöntekijöitä ja apumiehiä.

"Voit olla kaiken kokenut rakennusalan ammattilainen tai vasta uraasi aloitteleva lautapoika, kunhan vain halusi tehdä työtä ja motivaatiosi oppia uutta on kunnossa", rakennusmiehiä palkkaavalta NJC:ltä kerrotaan.

Työllisty puhdistuspalvelualalle

Keskiviikkona 6.4. kello 13 Uudenmaan TE-toimiston Hyvinkään toimipaikassa (Urakankatu 1) rekrytoidaan puhdistuspalvelualasta kiinnostuneita.

"Asiakkaamme toimivat ensisijaisesti erikoissairaanhoidon, perusterveyden sekä sosiaalihuollon toimintaympäristöissä, joissa edellytetään korkeaa hygieniatasoa. Tämän lisäksi asiakaskohteitamme ovat erilaiset toimisto-, aula- ja muut toimitilat."

HUS-DESIKO kertoo hakevansa jatkuvasti puhdistuspalvelualan ammattilaisia niin vakinaisiin tehtäviin kuin sijaisuuksiinkin.

Työllisty postinjakajaksi

Uudenmaan TE-toimisto ja SOL Henkilöstöpalvelut järjestävät pääkaupunkiseudulla huhtikuun aikana kolme eri rekrytointitapahtumaa postinjakamisesta kiinnostuneille.

Rekrytointitapahtuma järjestetään Uudenmaan TE-toimiston tiloissa Espoossa (Upseerinkatu 3 B) keskiviikkona 6.4. kello 11, Helsingissä (Antinkatu 1) perjantaina 8.4. kello 12 ja Vantaalla (Vernissakatu 1) perjantaina 15.4. kello 12.

Nuori: työllisty hotelli- ja ravintola-alalle

Ohjaamo Helsinki (Fredrikinkatu 48) järjestää torstaina 7.4. kello 10–15 alle 30-vuotiaille nuorille hotelli- ja ravintola-alan rekrytointitapahtuman yhteistyössä Enjoyn kanssa.

"Voit tulla paikan päälle oman aikataulusi mukaan. Otathan mukaan päivitetyn ansioluettelosi ja iloista mieltä", Ohjaamo Helsingistä vinkataan.

"Haemme jatkuvasti uusia hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisia joukkoomme. Tarjoamme työllistymismahdollisuuksia niin uusille osaajille kuin vanhoille konkareillekin", Enjoylta puolestaan kerrotaan.

Työllisty liikenteenohjaajaksi

Perjantaina 8.4. kello 12 Uudenmaan TE-toimiston Vantaan toimipaikassa (Vernissakatu 1) etsitään liikenteenohjaajia Pasilaan isolle rakennustyömaalle.

"Toivomme, että olet reipas ja sinulla saattaa olla kokemusta esimerkiksi rakennus- tai kuljetusalan töistä. Tieturvakortin omistaminen katsotaan eduksi. Työtä tehdään kahdessa vuorossa", Barona Rakennus Oy kirjoittaa ilmoituksessaan.

Työllisty asiakasneuvojaksi Latviaan

Kotimaan lisäksi huhtikuun rekrytointitapahtumien kautta on mahdollista työllistyä myös ulkomaille. Tiistaina 19.4. kello 13 Uudenmaan TE-toimiston Keskustan toimipaikassa (Antinkatu 1) ja perjantaina 22.4. kello 13 Vantaan toimipaikassa (Vernissakatu 1) pidettävissä infoissa kerrotaan mahdollisuudesta päästä töihin Latvian pääkaupunkiin Riikaan. Infon päätyttyä järjestetään työhaastattelut.

Riikassa asiakasneuvojat tulevat vastaamaan asiakaspuheluihin ja tarjoamaan puhelinpalvelua rahansiirtoon sekä tilausvideopalveluun liittyen. Asiakkaita ohjataan suomenkielellä.

"Haemme työntekijöitä, jotka voivat työskennellä vähintään vuoden verran. Halutessaan työnhakijalla on mahdollisuus myös vakinaiseen työsuhteeseen", työntekijöitä palkkaavasta Transcomista kerrotaan.  

"Tulet saamaan kansainvälistä työkokemusta suuressa kansainvälisessä yrityksessä, lentoliput kustannetaan sekä asunnon etsimisessä autetaan. Ennen asunnon löytymistä asut ilmaiseksi hotellissa."

Työllisty myyntialalle

Myyntipalveluyhtiö Ebook Oy hakee henkilöstöä sekä uusiin että jo olemassa oleviin yrityskoulutuksien ja valmennuksien B2B-myyntiin sekä ajanvaraukseen. Lisäksi tiimille etsitään myyntipäällikköä. Rekrytointitilaisuus pidetään tiistaina 19.4. kello 17.30 Ebookin toimistolla (Meritullinkatu 11C).

Rekrytointitilaisuuden osallistujamäärä on rajattu, joten ilmoittautuminen täytyy tehdä viimeistään 18.4. soittamalla puhelinnumeroon 040 750 1441 tai lähettämällä sähköpostia anni.vilen@kreuz.fi.

"Aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, sillä koulutamme työntekijät kyseisiin tehtäviin. Lämpimästi tervetuloa paikan päälle kuulemaan avoimista työpaikoistamme sekä toiminnasta kahvitarjoilun kera."

Työllisty HuhtiRekry 2016 -tilaisuuden kautta

Uudenmaan TE-toimiston Espoon toimipaikassa (Upseerinkatu 3 B) muutaman kuukauden välein järjestettävissä rekrytointitilaisuuksissa voi työllistyä monellekin eri työnantajalle. Seuraava tilaisuus järjestetään torstaina 21.4. kello 13–15.

Eri työnantajien lisäksi mukana tapahtumassa on TE-toimiston asiantuntijoita kertomassa koulutustarjonnasta sekä kansainvälisestä työnhausta. Mukana oleva työnantajalista päivittyy myöhemmin Uudenmaan TE-toimiston tapahtumakalenteriin, jota kannattaa ehdottomasti seurata.

Katso tarkemmat tiedot rekrytointitilaisuuksista Uudenmaan TE-toimiston tapahtumakalenterista.