null Työnhakija: soitamme sinulle lähiaikoina

Soitamme lähiaikoina työnhakijoille tehdäksemme työllistymisen tilannetarkistuksen. Vastaathan siis 0295-alkuisesta numerosta tulevaan puheluun! Ennen yhteydenottoamme voit tutustua lukuisiin tarjoamiimme palveluihin, joiden tarkoitus on edistää työllistymistäsi. Tarjoamme erilaisia palvelukokonaisuuksia aikuisille, nuorille ja lomautetuille työnhakijoille - lue tarkemmat toimintaohjeet alta!

Työnhakija: On tullut aika päivittää työllistymistilanteesi ja laatia yhdessä työllistymissuunnitelma. Lapin TE-toimiston asiantuntija on sinuun yhteydessä asian tiimoilta kesän ja syksyn aikana. Ennen varsinaista yhteydenottoamme, ole hyvä ja tutustu palveluihin, joiden tarkoituksena on edistää työllistymistäsi. Voit myös etukäteen ilmoittautua verkossa palveluihin mukaan!

HUOM: Mikäli työnhakuusi on tullut tai tulossa muutoksia, esimerkiksi aloitat työn tai opiskelun, niin muistathan tehdä työnhakuusi liittyvän muutoksen Oma asiointi -verkkopalvelun kautta.

Palvelut työnhakijalle (pdf)

Nuori työnhakija: Päivitämme myös sinun työllistymistilanteesi ja teemme yhdessä työllistymissuunnitelman. Lapin TE-toimiston asiantuntija ottaa sinun yhteyttä kesän ja syksyn aikana. Ennen varsinaista yhteydenottoamme, ole hyvä ja tutustu palveluihin, joiden tarkoituksena on edistää työllistymistäsi. Voit myös etukäteen ilmoittautua verkossa palveluihin mukaan!

Huomaathan, että nuorisotakuu edellyttää TE-palveluita tarjoamaan nuorelle aktiivisesti palveluita tai toimenpiteitä kolmen kuukauden sisällä työnhakusi aloituksestasi tai jos työnhakusi jatkuu.

HUOM: Mikäli työnhakuusi on tullut tai tulossa muutoksia esimerkiksi aloitat työn tai opiskelun, niin muistathan tehdä työnhakuusi liittyvän muutoksen Oma asiointi - verkkopalvelun kautta.

Palvelut nuorelle työnhakijalle (pdf)

Lomautettu työnhakija: Ole hyvä ja ilmoita TE-toimistoon, jos lomautuksesi on päättynyt tai päättymässä. Tee ilmoitus lomautuksen päättymisestä Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Muistathan ilmoittaa TE-toimistoon jos työtilanteeseesi on tullut tai on tulossa muita muutoksia, kuten työpaikan vaihdos, opiskelujen aloittaminen, yritystoiminta, sairausloma, äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaa. Tee ilmoitus muista työnhakuusi vaikuttavista muutoksista Oma asiointi -verkkopalvelun kautta. Jos lomautuksesi jatkuu, voit tutustua ja osallistua monipuolisiin palveluihimme, jotka edistävät työllistymistäsi ja auttavat osaamisesi päivittämisessä ja ylläpitämisessä.

Palvelut lomautetulle työnhakijalle (pdf)