null Urasammon maksuttomat urapalvelut ja webinaarit verkossa

VertaisVerkko - työnhaun sparrausryhmä on kokonaan verkossa toimiva seitsemän viikkoa kestävä maksuton työnhaun ja urasuunnittelun pienryhmäprosessi pohjoissuomalaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille ja valmistumisvaiheessa oleville opiskelijoille, jotka haluavat aktiivista ja vuorovaikutteista sparrausta sekä toimivia työkaluja oman työnhakunsa tueksi.

Seitsemän viikkoa kestävä ryhmäprosessi koostuu viikoittaisista pienryhmien verkkotapaamisista sekä itsenäisesti toteutettavista välitehtävistä. VertaisVerkon aikana osallistuja saa kattavan tietopaketin nykyaikaisesta työnhausta, aktiivisen rytmin oman työnhakunsa edistämiseen sekä vertaisryhmän tsempin ja tuen. Ryhmäprosessiin osallistuminen tekee työnhausta paitsi tehokkaampaa, usein myös hauskempaa!

Koska prosessi toteutetaan kokonaan verkossa, osallistuminen on joustavaa, ja viikoittaisia pienryhmätapaamisia lukuun ottamatta osallistuja voi itse valita sopivimmat kellonajat ja paikat asiantuntijaluentojen seuraamiseen ja itsenäisten välitehtävien tekemiseen. 

Vuoden 2019 ensimmäinen VertaisVerkko käynnistyy perjantaina 1.2. ja haku ryhmään on parhaillaan käynnissä.

Lisätietoa Urasammon verkkosivuilla

Tämän lisäksi Urasammon verkkosivuilta löytyy valmiita webinaaritallenteita, joita voi vapaasti käydä katsomassa. Aiheina mm. haastatteluun johtava työhakemus, verkostoituminen ja piilotyöpaikat, vakuuttava cv kohta kohdalta sekä omien vahvuuksien kartoittaminen. Tutustu tarkemmin koko tarjontaan tämän linkin kautta.

Lisätietoja:
Hankekoordinaattori Venla Vuorjoki
venla.vuorjoki(at)urasampo.fi
p. 046 923 5245