null Uudenmaan TE-toimiston starttirahayrittäjille maksutonta myynti- ja markkinointiapua

Uudenmaan TE-toimisto
Tiedote 19.6.2017

Uudenmaan TE-toimiston starttirahayrittäjille maksutonta myynti- ja markkinointiapua

Uudenmaan TE-toimisto tarjoaa starttirahan lisäksi nyt myös Startti Plus -palvelua, joka antaa aloittavalle yrittäjälle edellytyksiä kannattavuuteen ja kasvuun. Palvelussa starttirahayrittäjälle laaditaan kehittämissuunnitelma, joka keskittyy myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen.


"Tämä on täysin rahanarvoista palvelua, jonka starttirahayrittäjät saavat kauttamme maksutta", Uudenmaan TE-toimiston palveluesimies Kari Koivisto kertoo.

Palvelu räätälöidään yrittäjän omiin tarpeisiin. Startti Plus -kohderyhmään kuuluvat kaikki Uudenmaan TE-toimiston uudet starttirahayrittäjät, joille on myönnetty starttiraha vuoden 2016 aikana tai sitä myöhemmin.

"Asiakaspalaute on ollut tähän mennessä oikein positiivista. Aloittavat yrittäjät ovat kehuneet palvelun hyödyllisyyttä, konkreettisuutta sekä konsulttien asiantuntemusta."

Tavoitteena olisi saada kaikki starttirahan saajat myös Startti Plus -palvelun piiriin. Käytännössä se tarkoittaisi sitä, että palvelun parissa aloittaisi noin 150 yrittäjää yhtä kuukautta kohden.

"Myös markkinointialaa jo entuudestaan tuntevat yrittäjät ovat saaneet Startti Plussan avulla uusia oivalluksia. Myyntiä voi aina parantaa entisestään, siksi osallistuminen kannattaa", Kari Koivisto kannustaa.

Palvelua toteuttaa Uudenmaan TE-toimiston kahdeksan sopimuskumppania, joista yrittäjä voi valita sopivimman. Valinnan voi tehdä sähköisesti. Tämän jälkeen palveluntuottaja ottaa yrittäjään yhteyttä ja sopii aloitusajankohdasta.

Lisää Startti Plus -palvelusta Uudenmaan TE-toimiston verkkosivuilta, Startti Plus.

Uudenmaan alueella Startti Plus -palvelua tuottavat Hyria koulutus Oy, Keski-Uudenmaan Uusyrityskeskus ry / Keuke, Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy, Pääkaupunkiseudun uusyrityskeskuskset (NewCo Helsinki, YritysEspoo ja YritysVantaa)  Novago Yrityskehitys Oy, Posintra Oy, Pro Growth Consulting Oy, sekä YritysVoimala.