Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Valmet Automotive: 1060 avointa tehtävää, 4378 hakijaa

Valmet Automotive julkaisi 26.4. mediatiedotteen, jossa he kertovat viimeisimmän hakukierroksen tuloksista:

Valmet Automotive: 1060 avointa tehtävää – 4378 hakijaa

Valmet Automotive sai maalis-huhtikuun ennätyssuuren rekrytointikampanjansa aikana peräti 4378 hakemusta. Avoimia autonrakentajan tehtäviä oli tarjolla 1060. Kampanja oli menestys, joka vastaa autotehtaan henkilöstötarpeeseen. Valmet Automotive tulee lisäksi lähipäivinä avaamaan verkossa avoimen haun autonrakentajille.

Uudenkaupungin autotehtaalla henkilöstön määrää lisätään nopeaan tahtiin Mercedes-Benz GLC-katumaasturin tuotantoon. Uusia autonrakentajia on rekrytoitu viime vuoden loppupuolelta alkaen. Kaikkiaan rekrytointien laajuus on noin 1800 henkilöä. Tällä hetkellä autotehtaalla työskentelee jo yli 2500 henkilöä, määrä tulee nousemaan vuodenvaihteessa noin 3700 henkilöön.

– Valmet Automotive on osoittanut olevansa poikkeuksellisen kiinnostava työnantaja valtakunnan laajuisesti. Aktiiviset rekrytointitoimenpiteemme niin verkossa kuin kentällä ovat varmistaneet erinomaisen määrän laadukkaita hakijoita, kertoo Valmet Automotiven henkilöstöjohtaja Tomi Salo.

Valmet Automotiven autonrakentajarekrytointi on valtakunnallinen. Juuri päättyneessä kampanjassa noin puolet hakijoista on Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta. Merkittäviä määriä hakijoita tuli myös Uudeltamaalta, Pirkanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta.

Suuren mediahuomion saaneella Suomi-rekrytointikiertueella Valmet Automotive vieraili kahdeksassa kaupungissa eri puolilla Suomea. Tilaisuuksissa useat sadat henkilöt keskustelivat Valmet Automotiven edustajien kanssa työllistymismahdollisuuksistaan.

– Kampanjan päätös ei lopeta rekrytointiamme. Kampanjalla saamme tarvitsemamme henkilöstön tuotannon nykytarpeisiin, mutta tulemme jatkuvasti tarvitsemaan täydennystä esimerkiksi eläköitymisten johdosta. Siksi tulemme lähipäivinä avaamaan avoimen haun autonrakentajille, kertoo Salo.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Mikael Mäki
 puh. 020 484 8011
 mikael.maki(at)valmet-automotive.com


Autotehtaan sankarit