Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Varmista työntekijät tulevalle talvikaudelle - Work in Lapland -tapahtumaan ilmoittautunut jo 1000 työnhakijaa

Work in Lapland -rekrytointitapahtuma kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan yritykset sekä työnhakijat Suomesta ja Euroopasta 3.9. klo 11-17. Tapahtumaan on ilmoittautunut jo 1000 työnhakijaa. Yrityksen kannattaa ilmoittautua viimeistään nyt mukaan, ja varmistaa osaajat tulevalle talvikaudelle.

​Work in Lapland on rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjois-Suomen matkailualan työnantajat sekä työnhakijat eri puolilta Eurooppaa ensi tiistaina 3.9 klo 11-17.

Tapahtuma toteutuu verkkosivustolla osoitteessa europeanjobdays.eu. Tapahtumapäivänä sivustolla voi esitellä yrityksen toimintaa, haastatella työnhakijoita sekä käydä henkilökohtaisia chat-keskusteluja.

Miksi yrityksen kannattaa osallistua?

  • Työnhakijoita on ilmoittautunut jo 1000, useista eri maista. Tapahtumaan odotetaan 2000 osallistujaa.
  • Kun lisää työpaikat tapahtumasivulle ennakkoon, saa kansainvälistä näkyvyyttä kymmenissä eri maissa jo ennen tapahtumapäivää.
  • Hakemuksia avoimiin työpaikkoihin voi saada alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä.

Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 20 pohjoissuomalaista yritystä, jotka rekrytoivat työntekijöitä 450 työpaikkaan tulevalle talvikaudelle. Mukaan mahtuu rajaton määrä yrityksiä, joten kannattaa ilmoittautua mukaan ja varmistaa viimeistään nyt osaajat tulevalle kaudelle.

Myös kunnat, kehittämisyhtiöt ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta ja kertoa alueen tarjoamista työ- ja asuin- ja harrastusmahdollisuuksista.

Tapahtumakieli on englanti. Ohjelmaa voi seurata tapahtumapäivänä myös ilman rekisteröitymistä.

Tapahtumaan ilmoittautuminen onnistuu vaivattomasti osoitteessa europeanjobdays.eu.

Work in Lapland -rekrytointitapahtuma on osa European Employment Services (EURES) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot sekä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hanke.

Lisätietoja:

Osallistumisohjeet työnantajille
europeanjobdays.eu
eojd(at)te-toimisto.fi