Ajankohtaiset

<< Takaisin

« Takaisin

Yrittäjästä työnantajaksi palvelu madaltaa yksinyrittäjien rekrytointikynnystä

Yrittäjästä työnantajaksi -palvelulla kehitetään ensisijaisesti ensimmäistä työntekijäänsä palkkaavien yksinyrittäjien työnantajataitoja ja rekrytointiosaamista. Tavoitteena on vauhdittaa yritysten kasvua ja edistää uusien työpaikkojen luomista.

"Olin suhtautunut pelokkaasti yrityksen kasvamiseen ja henkilöstön palkkaamiseen ja tämä apu sai minut nyt uskaltamaan toiminnan kasvattamiseen. Bravo! Minua autettiin palveluntuottajalta todella henkilökohtaisesti ja kaikki sopimukset meni käyttöön ja nyt minusta on sitten tulossa ihka oikea työnantaja." Näin kertoo palveluun osallistunut yrittäjä.

Yrittäjästä työnantajaksi -palvelun avulla yrittäjä saa perusvalmiudet toimia työnantajana, tietoa eri rekrytointitavoista ja -kanavista sekä erilaisista mahdollisuuksista ostaa työtä, alihankintaa tai vuokrata työvoimaa. Lisäksi tarkoituksena on, että yrittäjä oppii käyttämään rekrytointiin ja yrityksen kehittämiseen liittyviä julkisia ja yksityisiä palveluja. Palvelu on yrittäjälle maksuton.

Työ- ja elinkeinoministeriön käynnistämän hankkeen valtakunnallisesta koordinoinnista vastaa Uudenmaan ELY-keskus ja TE-toimisto. Hankkeessa tehdään tiivistä yhteistyötä Suomen Yrittäjien aluejärjestöjen kanssa oikean kohderyhmän, eli rekrytointia ja kasvua suunnittelevien yritysten löytämiseksi.

Palvelun toteutuksesta vastaavat alueilla yksityiset palveluntuottajat. Niiden tehtävänä on löytää rekrytointia suunnittelevat asiakasyritykset ja ohjata yrittäjät henkilökohtaiseen valmennukseen ja sparraukseen.

Palvelun pilotointi jatkuu 13 ELY-alueella 31.12.2018 asti, mutta ilmoittautuminen sulkeutuu 1.11.2018.

Palveluntuottaja, johon Varsinais-Suomen yritykset voivat jo ottaa yhteyttä on:
Tamora, jaana.utti(at)tamora.fi p.0400 574 451


Oma
asiointi