null Yritysmagneetti-palveluun ilmoittautunut viikossa jo 90 lappilaista yritystä

Yrityksen houkuttelevuutta työnantajana edistävä Yritysmagneetti-neuvontapalvelu on herättänyt runsaasti kiinnostusta Lapissa. Yrityksille maksuton palvelu käynnistettiin 31.10. ja jo nyt siihen on ilmoittautunut 90 lappilaista yritystä. Palvelu on suunnattu pääasiassa Kemijärven, Keminmaan, Pellon, Posion ja Rovaniemen kuntien yrityksille.

– Lapin kunnat tarvitsevat nyt kipeästi työvoimaa ja tilannetta on lähetty ratkaisemaan tehokkaasti yrityksille kohdennetulla palvelulla, kertoo projektipäällikkö Tanja Raappana Lapin ELY-keskuksesta. - Olemme olleet positiivisen yllättyneitä palvelun saamasta suosiosta. Palveluntuottajat ovat markkinoineet tuotetta aktiivisesti kentälle ja tulos näkyy.

Yritysmagneetti-palvelun tavoitteena on edistää yrityksen houkuttelevuutta työnantajana sekä työntekijöiden pysyvyyttä työpaikassa. Palvelu auttaa työnantajaa hahmottamaan yrityksen osaamistarpeita sekä hankkimaan työvoimaa eri keinoin. Tavoitteena on parantaa yrityksen työnantajamielikuvaa, henkilöstöhallinnon prosesseja ja työelämän laatua henkilöstön näkökulmasta sekä tehostaa rekrytointia ja työnantajamarkkinointia. 

– Palvelua pilotoidaan tässä vaiheessa 300 yritykselle, joten vielä mahtuu mukaan! Yritys voi ilmoittautua palveluun helposti verkkolomakkeella.

Yritykset voivat valita kolmesta palveluntuottajasta itselleen sopivimman. Yritysmagneetti -palvelua toteuttavat: Barona Lapland Oy, Reddo Partners Oy ja Y4Works Oy.

Yritysmagneetti-palvelu syntyi yhteiskehittämisen tuloksena, kun haluttiin löytää yritysten työntekijöiden houkutteluun ja sitouttamiseen liittyviä keinoja. Palvelun mahdollistaa Lapin ELY-keskuksen ja Lapin TE-toimiston yhdessä luotsaama Osaajia yritysten tarpeisiin -kumppanuuspilotti, jossa ovat mukana Kemijärven, Keminmaan, Pellon, Posion sekä Rovaniemen kunnat.

Tutustu ja ilmoittaudu mukaan Yritysmagneetti-palveluun.

Lisätietoja: 
projektipäällikkö Tanja Raappana, Osaajia yritysten tarpeisiin – Lapin kumppanuuspilotti 
tanja.raappana(at)ely-keskus.fi 
puh. 0295 037 077