Ajankohtaiset

<< Takaisin

null Tiedote: MeiränRekry -messuilla katseet ovat tulevaisuudessa

Nyt on yritysten aika toimia! Uudistuneet MeiränRekry -messut järjestetään tammikuun lopulla. Varsinainen messupäivä on 27.1.2021, mutta messut ovat auki kokonaisen kuukauden upealla virtuaalialustalla. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on nyt lomien jälkeen kiihtymässä, joten varaattehan paikan yrityksellenne. Ilmoittautumisaika päättyy 17.1.2021.

Tällä kertaa ei siis tulla varta vasten paikan päälle messuille Seinäjoelle, vaan kohtaamme toisemme uudella modernilla tavalla virtuaalisesti ja turvallisesti. Se tuo samalla työnhakijat ja opiskelijat sekä muut messukävijät lähemmäksi juuri teidän yritystänne. Messuosallistumiseen ja suunnitteluun on saatavilla asiantuntevaa apua, jos sellaista tarvitsette. Nyt on aika miettiä, tarvitseeko yrityksenne tai seutukuntanne yritykset kesätyöntekijöitä tai muuten osaajia. Onko nyt aika suunnata katseet tulevaisuutta kohti? Haluatteko lähteä yhdessä muiden yrittäjien kanssa kohtaamaan työnhakijoita uudella tavalla? Ehkä teillä on muuten vain tarve olla esillä markkinointimielessä?

Miksi kannattaisi lähteä mukaan?

Näillä messuilla on vaivatonta ja turvallista esitellä yritystä ja samalla kohdata työnhakijoita ja verkostoitua muiden yrittäjien kanssa. Näyttävillä ja osallistavilla virtuaaliratkaisuilla pyritään tuomaan kävijöille uudenlainen messukokemus. Messukävijä varmasti muistaa näillä messuilla erottuvan yrityksen, joten lähtekää nyt suunnittelemaan, miten juuri teidän yrityksenne voisi parhaiten kohdata kävijät ja jäädä mieleen. Vaikka nyt voi vielä tulevaisuus näyttää epävarmalta, haluamme uskoa parempaan ja tarjota alueemme yrityksille mahdollisuuden olla mukana edessä häämöttävässä kasvussa ja kehityksessä.

Myynti on käynnissä

Osastoja myydään parhaillaan. Ja tavoitteemme ovat korkealla. Markkinoimme tapahtumaa työnhakijoille ja opiskelijoille suoraan, ja heidän on entistä helpompi myös laajemmalta alueelta osallistua tapahtumaan. Osallistuminen on nyt helppoa, vaikka kotisohvalta tai koululuokasta yhdessä luokan kanssa. Nyt alueellamme on paljon potentiaalisia messukävijöitä; työnhakijoita ja kenties myös uran vaihtajia. Osallistumalla messuille vahvistat yrityksesi työnantajakuvaa ja brändiä. Tällaisia moderneja virtuaalimessuja ei ole ennen koettu.

Tutustu virtuaalimessuihin ja ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi osoitteessa www.messupiste.fi.
 

Lisätietoja:

Messujen myynti
Matias Juupaluoma
Asiantuntija
Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto
Yrityspalvelukeskus
p. 029 504 6085

Jarmo Nurmela
Palveluesimies
Etelä-Pohjanmaan TE-toimisto
p. 02950 46602