Osaajia yrityksiin – RekryKoulutus

Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää koulutusta. Koulutus on suunniteltu juuri niihin tilanteisiin, jolloin osaavaa työvoimaa ei ole saatavilla ja yrityksesi haluaa kouluttaa ammattitaitoisen työntekijän. Osaajia yrityksiin on yhteishankintakoulutusta, jossa yrityksellä on 30 % maksuosuus koulutuksen kokonaishinnasta.

Tämä uudenlainen koulutusmalli eroaa tavanomaisesta rekrytointikoulutuksesta siten, että koulutus on yksilöllistä ja yritys voi kouluttaa vaikka vain yhden henkilön uudeksi työntekijäksi. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettava työllistyy yritykseen.

Mahdollisimman helppoa – kouluttajat jo valittu

Koulutusprojektiin lähteminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi työnantajalla, joten koulutuksen kouluttajatahot ovat jo kilpailutettu. Työnantaja voi valita kolmesta oppilaitoksesta itselleen parhaan kouluttajan. Kouluttajat ovat Suomen Yrittäjäopisto, Aiko Academy Oy ja Sedu. Katso kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot alta.

Osaajia yrityksiin - koulutus etenee samalla tavalla kuin normaali RekryKoulutus. Lue koulutuksesta lisää:

Mahdollisuus myös työtä hakevalle

Osaajia yrityksiin koulutus on loistava markkinointikeino työtä hakevalle. Jos työllistymisesi uhkaa jäädä kiinni osaamisestasi, voit Osaajia yrityksiin  -koulutuksen avulla hankkia tarvittavan ammattitaidon ja työllistyä.

Tutustu koulutusilmoituksiin

Osaajia yrityksiin -kouluttajat

Suomen Yrittäjäopisto

Yhteyshenkilö: Virpi Viitanen p. 050 3948 767, etunimi.sukunimi@syo.fi

Aiko Academy Oy

Yhteyshenkilö: Sami Pekonen p. 040 665 2215, etunimi.sukunimi@sasky.fi

Sedu

Yhteyshenkilö: Merja Kaateikko p. 040 8680 834, etunimi.sukunimi@sedu.fi