Osaajia yrityksiin – RekryKoulutus

Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus on työnantajan tarpeista lähtevää koulutusta. Koulutus on suunniteltu juuri niihin tilanteisiin, jolloin osaavaa työvoimaa ei ole saatavilla ja yrityksesi haluaa kouluttaa ammattitaitoisen työntekijän. Osaajia yrityksiin on yhteishankintakoulutusta, jossa yrityksellä on 30 % maksuosuus koulutuksen kokonaishinnasta.

Tämä uudenlainen koulutusmalli eroaa tavanomaisesta rekrytointikoulutuksesta siten, että koulutus on yksilöllistä ja yritys voi kouluttaa vaikka vain yhden henkilön uudeksi työntekijäksi. Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen koulutettava työllistyy yritykseen.

Mahdollisimman helppoa – kouluttajat jo valittu

Koulutusprojektiin lähteminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi työnantajalla, joten koulutuksen kouluttajatahot ovat jo kilpailutettu. Työnantaja voi valita kolmesta oppilaitoksesta itselleen parhaan kouluttajan. Kouluttajat ovat Suomen Yrittäjäopisto, Aiko Academy Oy ja Sedu. Katso kouluttajien esittelyt ja yhteystiedot alta.

Osaajia yrityksiin - koulutus etenee samalla tavalla kuin normaali RekryKoulutus. Lue koulutuksesta lisää:

RekrykoulutusYritysneuvojien yhteystiedot (pdf) Osaajia yrityksiin - RekryKoulutus -esite (pdf)

Mahdollisuus myös työtä hakevalle

Osaajia yrityksiin koulutus on loistava markkinointikeino työtä hakevalle. Jos työllistymisesi uhkaa jäädä kiinni osaamisestasi, voit Osaajia yrityksiin  -koulutuksen avulla hankkia tarvittavan ammattitaidon ja työllistyä.

Etuudet koulutuksen ajalta

Tutustu koulutusilmoituksiinJärviseutu ja KuusiokunnatSeinäjoen seutuSuupohja

Osaajia yrityksiin -kouluttajat

Suomen Yrittäjäopisto

Esite työnantajalle (pdf)Esite työnhakijalle (pdf)Video (YouTube)LisätiedotYhteyshenkilö: Ulvi Urbel-Suvanto p. 050 394 8766, etunimi.sukunimi@syo.fi

Aiko Academy Oy

Esite (pdf)Yhteyshenkilö: Sami Pekonen p. 040 665 2215, etunimi.sukunimi@sasky.fi

Sedu

Video (Youtube)Esite (pdf)Yhteyshenkilö: Merja Kaateikko p. 040 8680 834, etunimi.sukunimi@sedu.fi

 

Oma
asiointi

 

Aiko Academy logo.

Sedu logo.

Suomen Yrittäjäopiston logo.