Hankkeet apuna työllistymiseen

Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston asiakas, sinulla on mahdollisuus käyttää erilaisten hankkeiden palveluja. Hankkeissa sinun on mahdollista saada apua usealta työhönvalmentajalta. Saat henkilökohtaista palvelua monella eri paikkakunnalla. Tutustu hankkeisiin ja lähde toimintaan mukaan. Kysy rohkeasti lisätietoja!

Fokustuu-hanke

Tämän hankkeen palvelut on tarkoitettu Ilmajoen, Kauhavan, Kurikan, Lapuan, Seinäjoen ja Suupohjan alueen työnhakijoille. Hankkeen kohderyhminä ovat nuoret, osatyökykyiset sekä iäkkäämmät työnhakijat. Kauhavan alueella lisäksi maahanmuuttajataustaiset asiakkaat ja Kurikan alueella romanit.

Tämän palvelun kautta sinun on mahdollista saada työvalmentaja käyttöösi. Työvalmentaja neuvoo, ohjaa ja tukee, tavoitteena löytää työ- tai opiskelupaikka. Hankkeeessa toimii myös työnetsijä, joka auttaa työ- tai työkokeilupaikan etsimisessä. Järjestäjänä: Buusti ry, 1.3.2020–31.12.2020.Fokustuu-hanke

Aputiimi

Aputiimi auttaa työllistymisessä työvalmennuksen avulla. Tavoitteena on löytää työ- tai opiskelupaikka Alajärven ja Vimpelin alueilta. Lue lisää hankkeen verkkosivuilta.

Majakka -hanke

Hanke tarjoaa henkilökohtaista palvelua työllistämismahdollisuuksiin liittyen Evijärven ja Lappajärven alueilla. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan. Hanke löytyy myös Facebookista.

Osaava -hanke

Osaava -hanke auttaa alle 30-vuotiaita löytämään ratkaisuja kohti työelämää tai koulutusta. Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella ja tekee tiivistä yhteistyötä ohjaamoiden kanssa.
Osaava -hanke verkkosivutOsaava -hanke Facebookissa

Oma polku II -hanke

Tähän hankkeeseen voit hakeutua, jos asut Seinäjoen, (ml. Peräseinäjoki ja Ylistaro) Alavuden, Kuortaneen, Ähtärin ja Soinin alueilla. Hankkeen kohderyhminä ovat nuoret, maahanmuuttajat sekä työnhakijat, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä. Tavoitteena on löytää jokaiselle hankkeeseen osallistujalle oma polku. Hanketta toteuttaa Pohjanmaan liikunta ja urheilu ry, 1.5.2020–31.12.2020

Tämän palvelun kautta sinun on mahdollista saada työvalmentaja käyttöösi. Työvalmentaja neuvoo, ohjaa ja tukee, tavoitteena löytää työ- tai opiskelupaikka.

Hankkeen työvalmentajien ohjauksessa sinun on myös mahdollista saada liikunta- ja elintapaneuvontaa.

Tutustu hankkeen verkkosivuihin.

ESR-hankkeet

ESR-hankkeet, ovat Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa palvelua. Hankkeet järjestetään yhteistyössä ELY:n ja TE-palveluiden kanssa. Katso lisää mielenkiintoisista mahdollisuuksista ja lähde mukaan.

Preppaamo-hanke

Jos olet kiinnostunut tapahtuma- ja kulttuurituotannosta, tämä on sinun paikkasi. Tässä hankkeessa voit syventää osaamistasi mm. äänitekniikassa, markkinoinnissa, tapahtumatuotannossa. Tutustu hankkeeseen ja hae mukaan. Toiminta-alue Seinäjoki, Ilmajoki, Jalasjärvi, Kauhava, Kurikka ja Lapua.Preppaamo

Tolkkupaja-hanke

Tolkkupaja-hanke on suunnattu sinulle alle 30-vuotias seinäjokelainen nuori. Tavoitteena on antaa tukea ja ohjata kohti koulutusta ja työelämää. Hankkeessa vahvistetaan nuorten työelämätaitoja, toimintakykyä, sosiaalisia taitoja ja vahvuuksia. 

Yhteystiedot: Piia Lampinen, projektipäällikkö p. 044 470 0290 piia.lampinen@seinajoki.fiTolkkupaja

Kiinni työelämään-hanke

Hankkeen kohderyhmänä ovat työnhakija-asiakkaat, joiden työttömyys uhkaa pitkittyä sekä rekrytointiongelmia kohdanneet yritykset.

Hanke tukee työllistymistä avoimille työmarkkinoille ja kehittää kohderyhmän työllistymistä tukevaa verkosto- ja yritysyhteistyötä.

Hanke toimii koko Etelä-Pohjanmaan alueella.Kiinni työelämään

TASKU – talous sujuvasti kuntoon

Tasku-hankkeessa haetaan ratkaisuja 24–54-vuotiaiden taloudellisen toimintakyvyn  ja arjenhallinnan ongelmiin sekä sitä kautta työllistämisen edistämiseen. Hankkeen keskiössä on asiakkaiden talous- ja velkaongelmien varhaisempi tunnistaminen, tehokas puuttuminen niihin ja näiden kautta tapahtuva tulevaisuuden työllistymismahdollisuuksien parantaminen.

SeAMK toteuttaa TASKU – talous sujuvasti kuntoon -hanketta yhdessä Seinäjoen kaupungin kanssa.

TASKU – talous sujuvasti kuntoon (seamk.fi)

Maahanmuuttajien MONI-info

MONI-info on maahanmuuttajien ohjaus- ja neuvontapiste. MONI-infon toimisto sijaitsee Framin kampusalueella. Osoite on Frami C, Kampusranta 9 C, katutaso. Palvelelmme sinua puhelimella, internetissä tai voit tulla käymään toimistossamme.

MONI-infon palvelut ja tapahtumat ova ilmaisia ja avoimia kaikille maahanmuuttajille ja muille kiinnostuneille. Hanketta toteuttaa Seinäjoen kaupunki.

Maahanmuuttajien MONI-info (seinajoki.fi)

Oma
asiointi

Henkilöasiakkaan puhelinpalvelu
Yritys-Suomi -puhelinpalvelu

Tutustu yrityspalveluihin osoitteessa suomi.fi

Haussa olevat työpaikat

Haussa oleva työvoimakoulutus

Ålands arbetskrafts- och studieservicemyndighet (Ahvenanmaan työmarkkina- ja opintopalveluviranomainen)

Buusti logo.

 

Erivärisiä Preppaamo logoja mustalla taustalla.