Yrittäjyysvalmennukset

Yrittäyysvalmennuksista saat tietoa ja tukea yritys- ja liikeideasi hahmottamiseen sekä konkreettisen liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Saat tietoa ja osaamista mitä yrittäjänä tarvitset.

Tutustu valmennuksiin

Yrittäjyysvalmennus yritystoimintaa suunnitteleville
Kevytyrittäjyysvalmennus kevytyrittäjyydestä kiinnostuneille
 

Tietoa valmennusryhmien aikataulusta löydät tapahtumakalenterista sekä hakulomakkeelta

Yrittäjyysvalmennus

Valmennuksen aikana saat perustiedot yritystoiminnan suunnittelusta ja tuloksellisesta käynnistämisestä. Rakennat yritysideallesi käytännöllisen ja toimivan liiketoimintasuunnitelman. Valmennus on tarkoitettu yrittäjyyttä suunnitteleville Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille.

Monimuotokoulutus sisältää 5 lähipäivää Seinäjoella, 12 webinaaria päiväsaikaan, omatoimisesta ohjattua työskentelyä sekä henkilökohtaista ohjausta.

Valmennuksen osa-alueet:

 • Yrittäjyys ja yritystoiminnan suunnittelu
 • Yritysmuodot ja yrityksen perustaminen
 • Markkinatutkimus ja markkinointi
 • Tietotekniikka ja sähköiset apuvälineet
 • Yritystalous ja kannattavuus
 • Yrittäjän vero-, laki- ja EU-tietous
 • Yrityksen viestintä ja kommunikaatio
 • Liiketoimintasuunnitelma

Hyväksytysti suoritettu valmennus täyttää starttirahan yrittäjäkoulutusvaatimuksen.

Esite ja lisätietoja yrittäjyysvalmennuksesta (valmennusmajakka.fi

Katso tulevat ryhmät tapahtumakalenterista.

 

Kevytyrittäjyysvalmennus

Yrittäjyyttä on monenlaista; sisäistä yrittäjyyttä, kevytyrittäjyyttä laskutusalustan, osuuskunnan tms. kautta –  ja varsinaista yrittäjyyttä. Mikä yrittäjyyden muoto sinulle sopii parhaiten? Miten edetä konkreettisesti oman unelmasi toteuttamisessa?

Kevytyrittäjänä kevyesti alkuun

Kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi, kokemustasi ja verkostojasi. Voit kokeilla yrittäjämäistä työskentelyä ilman yrittäjyyden byrokratiavelvoitteita.

Valmennuksessa opit tunnistamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, tutustut kevytyrittäjyyden eri muotoihin (osuuskunta, laskutuspalvelut ja free lancer työ). Saat myös myös perustiedot kevytyrittäjän sosiaaliturvasta, teet alustavia yritystoimintaan liittyviä laskelmia ja konkreettisen suunnitelman oman osaamisesi myynnille

Tavoitteena on, että yrittäjyys tulee osaksi elämääsi – tavalla tai toisella, mutta kuitenkin sillä sinulle sopivalla tavalla.
 

Valmennuksen toteutus

Valmennus toteutetaan kokonaan verkossa. Webinaareihin voit osallistua ilman matkustamista mistä tahansa Etelä-Pohjanmaalta. Webinaareja on 9 ja ne jakautuvat neljän viikon jaksolle. Webinaarien välissä työstät omia oppimistehtäviäsi ja saat henkilökohtaista ohjausta.

Valmennus sisältää

 • 9 webinaaria*
 • Henkilökohtaista ohjausta
 • Omatoimista työskentelyä

*Webinaari = vuorovaikutteista verkossa järjestettävää koulutusta.

Katso tulevat ryhmät tapahtumakalenterista.

Päivitetty 15.10.2020
Oma
asiointi