Yrittäjyysvalmennukset

Yrittäyysvalmennuksista saat tietoa ja tukea yritys- ja liikeideasi hahmottamiseen sekä konkreettisen liiketoimintasuunnitelman laatimiseen. Saat tietoa ja osaamista mitä yrittäjänä tarvitset.

Tutustu valmennuksiin

 

Tietoa valmennusryhmien aikataulusta löydät tapahtumakalenterista sekä hakulomakkeelta.

Yrittäjyysvalmennus

Valmennuksen aikana saat perustiedot yritystoiminnan suunnittelusta ja tuloksellisesta käynnistämisestä. Rakennat yritysideallesi käytännöllisen ja toimivan liiketoimintasuunnitelman. Valmennus on tarkoitettu yrittäjyyttä suunnitteleville Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille.

Monimuotokoulutus sisältää 5 lähipäivää Seinäjoella, 12 webinaaria päiväsaikaan, omatoimisesta ohjattua työskentelyä sekä henkilökohtaista ohjausta.

Valmennuksen osa-alueet

 • Yrittäjyys ja yritystoiminnan suunnittelu
 • Yritysmuodot ja yrityksen perustaminen
 • Markkinatutkimus ja markkinointi
 • Tietotekniikka ja sähköiset apuvälineet
 • Yritystalous ja kannattavuus
 • Yrittäjän vero-, laki- ja EU-tietous
 • Yrityksen viestintä ja kommunikaatio
 • Liiketoimintasuunnitelma

Hyväksytysti suoritettu valmennus täyttää starttirahan yrittäjäkoulutusvaatimuksen.

Ilmoittautuminen

Täytä hakulomake tästä (Webropol-lomake)

Valmennuksen järjestäjä: ValmennusMajakka

 

Kevytyrittäjyysvalmennus

Minustako yrittäjä? Ennen kuin vastaat itsellesi tähän kysymykseen, on hyvä lähteä liikkeelle hieman kauempaa. Kun mietimme yrittäjyyttä, on tiedettävä, mille osaamiselle se perustuu. Jotkut lähtevät tähän prosessiin ajatuksella, ei vielä oikein tiedä, mitä tekisi. Osalla voi olla jo hyvinkin selkeä käsitys siitä, mitä aikovat tehdä.

On hyvä pysähtyä pohtimaan omaa osaamista, mitä osaamisen kartoittamisessa on hyvä ottaa huomioon, mitä me itse kukin osaamme, kuinka saamme osaamisen myyntikelpoiseen kuntoon, onko osaamiselle tarvetta, onko asiakkaita riittävästi, ketkä muut toimivat samalla kentällä ja mikä on itse kenenkin tilanteessa paras tapa myydä osaamista asiakkaille. Yrityksen perustaminen on vain yksi vaihtoehdoista. Prosessin lopputuloksena syntyy oman osaamisen myyntisuunnitelma.

Kevytyrittäjänä kevyesti alkuun

Kevytyrittäjyys tarjoaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää omaa osaamistasi, kokemustasi ja verkostojasi. Voit kokeilla yrittäjämäistä työskentelyä ilman yrittäjyyden byrokratiavelvoitteita.

Valmennuksessa opit tunnistamaan ja tuotteistamaan omaa osaamistasi, tutustut kevytyrittäjyyden eri muotoihin (osuuskunta, laskutuspalvelut ja free lancer työ). Saat myös myös perustiedot kevytyrittäjän sosiaaliturvasta, teet alustavia yritystoimintaan liittyviä laskelmia ja konkreettisen suunnitelman oman osaamisesi myynnille

Valmennuksen toteutus

Valmennus toteutetaan kokonaan verkossa. Webinaareihin voit osallistua ilman matkustamista mistä tahansa Etelä-Pohjanmaalta. Webinaareja on yhdeksän ja ne jakautuvat kolmen viikon jaksolle. Webinaarien välissä työstät omia oppimistehtäviäsi ja saat henkilökohtaista ohjausta.

Valmennus sisältää

 • yhdeksän webinaaria*
 • henkilökohtaista ohjausta
 • omatoimista työskentelyä

*Webinaari = vuorovaikutteista verkossa järjestettävää koulutusta.

Katso tulevat ryhmät tapahtumakalenterista.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tästä (Webropol-lomake)

Valmennuksen järjestäjä: ValmennusMajakka

Sivu päivitetty 13.10.2021