Paranna työnhakutaitojasi!

Valmennuksista saat valmiuksia työnhakuun sekä parannat entisestään työnhakutaitojasi. Valmennuksessa syvennät osaamistasi työnhaun eri osa-alueista ja päivität tietosi ajan tasalle. Saat viimeisimmät vinkit työnhakuun ja valmentajan henkilökohtaisen tuen!

Tutustu valmennuksiin:

Työnhakuvalmennus Kiituri
Työnhakuvalmennus verkossa
Työnhaun teemapäivät
Korttikoulutus

Työnhakuvalmennus Kiituri

Modernit työnhakutaidot tehokkaasti viikossa!

Valmennuksen aikana pääset parantamaan työnhakutaitojasi ja saat hyvät valmiudet omatoimiseen työnhakuun. Tutuksi tulevat muun muassa työnhaun prosessi sekä erilaiset työnhakukanavat. Lisäksi valmennuksen aikana laaditaan työnhaussa tarvittavia asiakirjoja. Valmennuksessa työskennellään käytännönläheisesti muun muassa pari- ja ryhmätyöskentelyn kautta.

Tarjolla on myös läpi valmennuksen henkilökohtaista tukea ja ohjausta työnhakuun tarpeen mukaan. Valmennuksen aikana laadit yhdessä valmentajan kanssa konkreettisen suunnitelman työnhakua ohjaamaan. Valmennuksessa on mahdollista suorittaa työllistymistä edistäviä lupakortteja.

Valmennuksen sisältö

 • Ammatilliset vahvuudet ja kehittämistarpeet
 • Työnhaku ja työnhakuasiakirjojen tekeminen
 • Sähköinen asiointi TE-palvelussa
 • Työmarkkinatietous ja työllistävät alat
 • Työmarkkinatori ja oman esittelyn laatiminen
 • Sähköiset työnhakukanavat
 • Sosiaalinen media työnhaussa
 • Piilotyöpaikat ja niiden hakeminen
 • Työhaastattelu ja siihen valmistautuminen
 • Työnantajakontaktit
 • Konkreettinen suunnitelma
 • Työllistymisen edistämiseksi korttikoulutukset; mm. hygienia-, anniskelupassi, työturvallisuus-, tulityökortti, EA1 (max. 1 kortti osallistujaa kohden)

Ilmoittautuminen

Valmennus on suunnattu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille, jotka tarvitsevat ohjausta ja tukea työnhakuun, työnhakukanavien hyödyntämiseen, työnhakuasiakirjojen laatimiseen ja omien vahvuuksien tunnistamiseen.

 

Ilmoittaudu työnhakuvalmennukseen tästä.

 

Työnhakuvalmennus verkossa

Työnhakuun tukea paikkakunnasta riippumatta

Aika: aloittaa voi milloin tahansa
Paikka: oman tietokoneen ja puhelimen kautta
Kesto: yhteensä 5 päivää, valmennuksen voi suorittaa omaan tahtiin kahden viikon kuluessa

Verkkovalmennuksen aiheita ovat mm.

 • Työnhaun asiakirjat: ansioluettelo ja työhakemus
 • Oman osaamisen markkinointi
 • Avoimet ja piilotyöpaikat, erilaisten työnhakukanavien käyttö
 • Työhaastattelut
 • Sosiaalinen media työnhaussa

Valmennuksen aikana laadit työhakemuksen ja ansioluettelon tai saat tukea jo olemassa olevien työnhaun asiakirjojen edelleen kehittämiseen. Henkilökohtaisen ohjauksen lisäksi sovit valmentajasi kanssa itsenäisesti suoritettavista tehtävistä sinulle tärkeiden työnhaun taitojen kehittämisessä.

Laitevaatimukset

 • Tietokone tai tabletti. Tabletin osalta suosituksena on erillinen näppäimistö työnhakudokumenttien kirjoitusta varten.
 • Internet yhteys ja -selain (Chrome, Firefox, Safari tai Internet Explorer)
 • Sähköposti
 • Puhelin
 • Valmentajaan voit halutessasi olla yhteydessä myös verkkopuhelun kautta (esim. Skype tai Google Hangouts), jolloin laitesuosituksena on kuulokemikrofoni ja web-kamera (kamera ei pakollinen)

Valmennus on tarkoitettu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille.

Valmennuksen aloittaminen

Ilmoittaudu valmennukseen alla olevasta linkistä. Saat vahvistusviestin noin 0-2 arkipäivän sisällä, kun ilmoittautumisesi on käsitelty ja tietosi välitetty valmennuksen järjestäjälle. Valmentaja ottaa sinuun yhteyttä 2-5 arkipäivän kuluessa vahvistusviestin saamisesta. Tässä yhteydenotossa saat valmennuksen perustiedot ja aloitustehtävät.

Valmennuksen aikana suoritat ensin aloitustehtävät, jonka jälkeen valmennus jatkuu valmentajan kanssa käytyjen valmennuskeskustelujen ja yksilöllisten tehtävien parissa. Valmennuskeskustelujen ajankohdat sovit yhdessä valmentajan kanssa ja tehtäviä teet itsenäisesti sinulle sopivana aikana. Olet yhteydessä valmentajaan sekä sähköpostitse että puhelimitse. Valmennuksen lopuksi käydään loppukeskustelu, jossa laadit myös jatkosuunnitelman.

Koristeellinen kuva.

Kuvaa klikkaamalla näet sen suurempana

Video (YouTube)

Ilmoittaudu työnhakuvalmennukseen verkossa tästä.

 

Työnhaun teemapäivät

Työnhaun teemapäivät ovat yhden päivän pituisia tilaisuuksia työnhaun eri teemoista. Tapahtumat järjestetään TE-toimiston tiloissa. Teemapäivät tarjoavat mahdollisuuden syventää osaamista tai päivittää tietojaan oman osaamisen markkinoinnissa nykyaikaisia työnhaun kanavia ja keinoja käyttäen.

Teemapäivillä esille nousseiden tarpeiden mukaan voidaan osallistujille myöhemmin tarjota myös konkreettista apua esim. omien profiilien luomiseen sosiaalisessa mediassa tai video CV:n tekemiseen jne.

Teemapäivät eivät oikeuta kulukorvaukseen.

Työnhaun teemapäivät ovat avoimia kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterista.

Tapahtumakalenteri

 

Korttikoulutus

Haku korttikoulutuksiin päättyy 30.10.2020 klo 12.00

TE-toimiston kautta on mahdollista suorittaa yksi pätevyyskortti tai -passi vuoden aikana. Koulutukseen hyväksymisen edellytyksenä on:

 1. Asiakkuutesi Etelä-Pohjanmaan TE-toimisoon tulee olla voimassa
 2. Hakemasi koulutuksen tulee olla oleellinen työnhakusi kannalta. Sinun tulee perustella tarpeellisuus hakemuksessa.
 3. Et ole suorittanut muuta korttia/passia TE-toimiston kautta viimeisen vuoden aikana (Esteenä eivät ole sellaiset kortit/passit, jotka on suoritettu osana jotain muuta palvelua)
 4. Kyseisen kortin voimassaolo on päättynyt tai sitä ei ole

Lue lisätietoja ja täytä hakemus tästä (Webropol-ilmoittautuminen)

Oma
asiointi

UNIC palvelut logo.

Arffaman logo.