null Duunitreffeillä tarjolla satoja työpaikkoja. Kouvolan suurin rekrytointitapahtuma järjestetään 1.2.2017 Kouvolan kaupungintalolla

 

Kouvolan suurin rekrytointitapahtuma järjestetään helmikuussa 2017. Ilmoittautuminen on avoinna yrityksille, jotka etsivät työntekijöitä tai kesätyöntekijöitä.

Kouvolan suurin rekrytointitapahtuma Duunitreffit järjestetään Kouvolan kaupungintalolla keskiviikkona 1.2.2017 kello 14-17. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin helmikuussa 2016, jolloin mukana oli 30 näytteilleasettajaa ja yli 1 000 kävijää.

 

 

Duunitreffeillä työnhakijat pääsevät kohtaamaan kasvokkain työnantajia ja kyselemään heiltä avoimista työpaikoista. Työnantajilla puolestaan on mahdollisuus esitellä toimintaansa ja avoimia työpaikkoja sekä tavata potentiaalisia työntekijöitä.

– Nuorille tapahtuma on ainutlaatuinen mahdollisuus kohdata työnantajia kasvotusten. Kesätyönhaku on helmikuussa jo täydessä vauhdissa ja Duunitreffeillä on hieno tilaisuus näyttää, että on aktiivinen työnhakija, Duunista toimeen -hankkeen projektipäällikkö Taru Mikkonen sanoo.

 

Tapahtuman juontaa taikuri-jonglööri Janne Mustonen. Luvassa on työnantajien ja työntekijöiden puheenvuoroja sekä työelämään liittyvää tietoa. Työhaastattelusimulaattorissa nuoret voivat kokeilla, miltä työhaastattelu tuntuu.

 

 

Duunitreffeille on vapaa pääsy. Osallistuminen on maksutonta myös työnantajille. Tähän mennessä mukaan ovat ilmoittautuneet Hesburger, Tokmanni, Lidl, Carea, UPM, Stora Enso, VMP Varamiespalvelu, Go On, Pohjois-Kymen Kasvu, Recticel, Jakelusuora Oy, Suoramarkkinointi Mega Oy, Kouvolan kaupunki, Vannetukku.fi.

 

Yritykset, joilla on avoimia työpaikkoja tai kesätyötä tarjolla, voivat ilmoittautua tapahtumaan osoitteessa duunitreffit.fi/naytteilleasettajalle. Ilmoittautuminen on avoinna perjantaihin 13.1.2017 asti.

– Tämä on tapahtuma, jota odotetaan. Olemme saaneet viime vuoden näytteilleasettajilta todella hyvää palautetta tapahtumasta. Duunitreffit on yrityksille mahtava mahdollisuus kohdata paljon hyviä hakijoita ja rekrytoida, koska silloin aktiiviset työnhakijat ovat liikkeellä, Kaakkois-Suomen TE-toimiston työnantaja- ja yrityspalveluiden asiantuntija Anita Kirkkopelto-Marttila kertoo.

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Duunista toimeen -hanke, Kouvolan Ohjaamo -hanke, Kaakkois-Suomen TE-palvelut, Kouvola Innovation Oy ja Kouvolan kaupunki.

Duunitreffit keskiviikkona 1.2.2017 kello 14-17 Kouvolan kaupungintalolla (Torikatu 10, 45100 Kouvola).