null Hae nyt mukaan ohjelmistorobotiikan rekrytointikoulutukseen!

Kiinnostavatko DevOps, tietojärjestelmät, prosessien suoraviivaistaminen tai integraatioratkaisut sinua? Mikäli vastasit kyllä, tehtävät ohjelmistorobotiikan parissa Lappeenrannassa, Kouvolassa tai Kotkassa voivat olla seuraava askel urallasi. Kaakkois-Suomen yritykset etsivät eri toimialojen osaajia (esimerkiksi IT, taloushallinto, energiateollisuus, pankki- ja vakuutusala, logistiikka) kasvamaan moniin eri rooleihin tunnistamaan, ymmärtämään, kehittämään ja johtamaan ohjelmistorobotiikan valjastamista yritysten käyttöön. Lähde mukaan tutkimusmatkalle ja kasva ohjelmistorobotiikan arvostetuksi asiantuntijaksi. Uusia RPA-asiantuntijoita ovat kasvattamassa mm. Visma Solution, Telia Cygate, Meidän IT ja Talous, Knowit, Aitomation ja Qentinel.

Ainutlaatuinen koulutus

Ohjelmistorobotiikan koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa ja rekrytoida uusia ammattilaisia erilaisiin RPA (Robotic Process Automation) -tehtäviin. Ohjelmistorobotiikkaa hyödyntävät hyvin erikokoiset yritykset monilta eri toimialoilta, esimerkiksi taloushallinto, energiateollisuus, pankki- ja vakuutusala, terveydenhuolto, logistiikka ja julkinen sektori. Osaajia tarvitaan erilaisiin rooleihin, kuten analyytikoiksi, asiantuntijoiksi, projektijohtoon, prosessikehittäjiksi, sekä hallintoon ja ylläpitoon. Ohjelmistorobotiikka on uusi, nouseva teknologia, johon valmiita osaajia ei vielä juuri ole. Me koulutamme sinusta tulevaisuuden osaajan ja rekrytoivan koulutusohjelman päätteeksi yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen.

RPA-koulutuksen kesto on 6 kuukautta (12.6. – 4.12.2019) ja koulutusohjelmassa pääset heti mukaan yrityksen käytännön työtehtäviin. Työssäoppimisen ohessa saat monipuolisen koulutuksen reilut 20 koulutuspäivää ohjelmistorobotiikasta. RPA-koulutusten ja -teknologioiden lisäksi aiheina ovat myös Lean IT, projektinhallinta, sekä yleisimmin käytössä olevien ohjelmointikielten perusteet. Koulutus sisältää laajan kokonaisuuden lähiopetusta, etätehtäviä ja verkko-opiskelua.

Ohjelmistorobotiikan tehtäviin monenlaisilla työ- ja koulutustaustoilla

Ohjelmistorobotiikka on teknologiana uusi, ja uuden oppimisessa kehittymishalu, -kyky ja motivaatio ratkaisevat. Aiempaa kokemusta RPA:sta et tarvitse. Jos sinulta löytyy oikea asenne, me yhdessä rekrytoivien yritysten kanssa koulutamme sinusta osaajan. Sopiva tausta ohjelmistorobotiikan rooleihin voi tulla esimerkiksi seuraavilta aloilta:
•    IT
•    Energiateollisuus
•    Talous- ja palkkahallinto
•    Pankki- ja vakuutusala
•    Terveydenhuolto
•    HR
•    Logistiikka ja hankinta
•    Myynti ja asiakaspalvelu

Tulevissa töissäsi menestyminen vaatii lisäksi hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Hakemus kannattaa jättää heti, sillä esivalinnat käynnistetään jo hakuajan aikana! Hakuaika päättyy 29.5.2019. Koulutukseen hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä työhallinnon hakemus ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella, osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku (koulutusnumero 685782) tai TE-palveluista saatavalla lomakkeella.
2. Lisäksi hae ohjelmaan Saranen Consultingin hakulomakkeen kautta.

Hakijat esitellään rekrytoiville yrityksille Saranen Consultingin hakulomakkeen perusteella.

Koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyvät sekä tehokas työssä oppiminen että laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta. Ohjelman hakijoiden esivalinnoista vastaa Saranen Consulting  yhdessä Uudenmaan TE-toimiston kanssa.

Lisätietoja saat ohjelman hakijasivustolta ja yhteyshenkilöiltä:
Mirja Hosionaho, Business Manager, Kaakkois-Suomi, puh. 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi
Sandy Svahn, Senior Project Manager, puh. 040 560 4612, sandy.svahn@saranen.fi

Ohjelmistorobotiikka koulutusohjelma, esite