null Iitin kunta siirtyy Päijät-Hämeeseen vuoden vaihteessa

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti Iitin kunta siirtyy vuoden vaihteessa Kymenlaakson maakunnasta Päijät-Hämeen maakuntaan. Siirron myötä TE-palveluihin työnhakijoiksi ilmoittautuneet kuntalaiset sekä alueen työnantajat ja yritykset saavat TE-palvelunsa 1.1.2021 alkaen Hämeen TE-toimistolta. Muutoksen takia henkilöasiakkaan tai yritysasiakkaan ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä eikä sillä ole myöskään vaikutuksia henkilöasiakkaiden työttömyysturvaan. Siirto Hämeen TE-toimiston asiakkuuteen tapahtuu automaattisesti.

Sähköinen asiointi tapahtuu edelleen Oma asiointi -palvelua hyödyntäen. Sen kautta työnhakijoiden on mahdollista ilmoittaa lähes kaikki palvelutarpeet ja työnhaun muutokset. TE-puhelinpalvelujen numerot säilyvät ennallaan ja asiakkaat saavat niistä myös jatkossa tietoa, neuvontaa ja ohjausta Hämeen TE-toimiston kautta. Esimerkiksi TE-palveluihin, työttömyysturvaan ja verkkopalveluiden käyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä yrittäjät palkkatukeen, yrittäjän työttömyysturvaan tai rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä.

Asiakkuuden siirtyminen Päijät-Hämeeseen tapahtuu tammikuun ensimmäisellä viikolla. Henkilöasiakkaat näkevät tiedon siirrosta oma myös asiointi -palvelussa. Hämeen TE-toimisto on yhteydessä sekä henkilöasiakkaisiin että yritysasiakkaisiin Iitissä.

Kiitos kaikille Iitin alueen asiakkaille hyvästä yhteistyöstä!