null Kaakkois-Suomi: Työpaikkoja digiajan asiantuntijoille Digital Excellence Academy -koulutusohjelman kautta

Digitaalisuus muuttaa liiketoimintaa, työvälineitä ja arvoketjuja tavalla, joka on verrattavissa parin sadan vuoden takaiseen teolliseen vallankumoukseen.

Haluatko sinä olla ensimmäisten joukossa hyödyntämässä tätä muutosta?

Yhteistyössä Googlen kanssa toteutettava rekrytoiva Digital Excellence Academy -koulutusohjelma tarjoaa sinulle etulyöntiaseman digitalisoituvassa maailmassa niin osaamisen kuin uuden työpaikankin muodossa.

Koulutusohjelman kesto on noin 6 kuukautta. Koska digitalisaation vaikutukset tuntuvat jokaisella toimialalla, monenlaiset taustat voivat tarjota soveltuvan pohjan ohjelmaan osallistumiselle.

  • Koulutus- tai työkokemustaustasi voi olla esimerkiksi tietotekniseltä, kaupalliselta tai matemaattiselta alalta.
  • Vaatimuksena on kuitenkin joko korkeakoulututkinto tai merkittävä työkokemus teknisen tai kaupallisen alan asiantuntijatehtävistä.

Koulutusohjelman tavoitteena on työsopimus sinun ja yrityksen välille.

  • Uusia osaajia hakemassa on kymmeniä yrityksiä hyvin erilaisilta toimialoilta.
  • Tuleva työpaikkasi saattaakin olla esimerkiksi IT-yrityksessä, perinteisen toimialan suuryrityksessä, media-alan kasvuyrityksessä tai vaikka digitaalisuuteen keskittyvässä konsulttiyrityksessä.

Tutustu te-palvelut.fi:ssä Digital Excellence Academy F.E.C-ohjelmaan (nro 666337) ja hakuohjeisiin. Hakuaika päättyy 3.5.2016.

Lisätietoja ja hakuohjeet (te-palvelut.fi)

Lataa esite (pdf)